Windows 10 Geçiş Sonrası Oyunlarda Performans Düşmesi

Tugberk Zorkol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Tugberk Zorkol, Windows 10'un yeni güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarımda bazı problemler oluştu. Mesela bazı oyunları oynarken (örnek: Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Battlefield 1) sesler bir anda duruyor ve oyun takılıyor. Tek çözüm bilgisayarın kapa tuşuna basılı tutup tamamen gücü kesmek oluyor. Onun dışında CS'nin menüsünde mouse yavaş hareket ediyor ve oyunun içerisinde normalde güncellemeden önce 150 FPS ortalama alırken şu an 30 FPS sabit alıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11-1024x549.jpg
    Screenshot_11-1024x549.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Tugberk Zorkol, Windows 10'un yeni güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarımda bazı problemler oluştu. Mesela bazı oyunları oynarken (örnek: Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Battlefield 1) sesler bir anda duruyor ve oyun takılıyor. Tek çözüm bilgisayarın kapa tuşuna basılı tutup tamamen gücü kesmek oluyor. Onun dışında CS'nin menüsünde mouse yavaş hareket ediyor ve oyunun içerisinde normalde güncellemeden önce 150 FPS ortalama alırken şu an 30 FPS sabit alıyorum.
Sıfırdan Temiz UEFİ Windows 10 kur düzelir büyük ihtimal ile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı