Windows 10 gri ekran

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhabalar, şu an için yaşadığım 3 tane sorun var. Bugün 3-4 saat öncesine kadar bilgisayarda hiçbir sorun yoktu, sabah saatlerinde bilgisayara bir temizlik yapayım dedim. Disk temizleme, temp klasörünü silme gibi işlemleri yaptım. CCleaner ile temizledim, daha sonra kendim local, roaming gibi klasörlerde eski programların klasörlerini sildim. Sistemimde sıkıntılı olan birkaç adet programı silip tekrar yükledim. Windows uygulamalarından gereksiz birkaç tane uygulamayı kaldırdım. Kaspersky Total Security'yi de kaldırdım. En son restart attım ve sorunlar başladı.

İlki az önce bilgisayarı açtığımda Windows ekranı yerine gri-siyah arası bir ekran geldi, ekranda sadece mouse imleci vardı ve masaüstüne, görev yöneticisine, CTRL+alt+Del menüsüne erişemiyordum. İnternetten baktım ve sonraki yani şu an açışımda F8'e basarak açtım, şu an için sorunsuz çalıştı ancak hala şüphelerim var. Burada ve başka forumlarda yüksek ihtimalle virüs var gibi şeyler gördüm.

İkinci olarak bu olay olunca virüsten korkup tekrardan Kaspersky kurmaya çalıştım ancak hata verdi.

Üçüncü sorun Windows Defender korumalarının hiçbirisi açılmıyor, açmak için tuşa bastığım gibi kendi kendine geri kapanıyor, hizmetlerde Defender vs. açık.

Az önce de Panda Antivirus ile tam tarama yaptım ancak sistemde hiçbir tehdit bulamadı, formattan başka çözüm yolu vardır umarım.

Sorunlar bu şekilde, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı