Windows 10 GT 920M FPS Sorunu

Kepplintt

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıyım ve Lenovo laptopumu 3-4 senedir kullanmaktayım. Bilgisayarımda son 1 aydır ciddi şekilde FPS dropları yaşıyorum . Ekran kartı driverlerim güncel. Windows güncel, bilgisayarı Ccleaner'dan tarattım ve kayıt defteri sorunlarını çözdüm C diskinden yer açtım fakat hiçbirinin herhangi bir faydası olmadı. Hepinizden yardım bekliyorum. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Laptp modelim Lenovo İdeapad 100 80QQ.
  • Nvidia GT 920M
  • 4 GB DDR3 RAM
  • Windows 10 64 bit
  • Intel Cor İ5 5200u

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıcısıyım ve Lenovo laptopumu 3-4 senedir kullanmaktayım. Bilgisayarımda son 1 aydır ciddi şekilde FPS dropları yaşıyorum. Ekran kartı driverlerim güncel. Windows güncel, bilgisayarı CCleaner'dan tarattım ve kayıt defteri sorunlarını çözdüm C diskinden yer açtım fakat hiçbirinin herhangi bir faydası olmadı. Hepinizden yardım bekliyorum. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Laptp modelim Lenovo Ideapad 100 80qq.
  • NVIDIA GT 920M.
  • 4 GB DDR3 RAM.
  • Windows 10 64 Bit.
  • Intel cor i5 5200u.

Hangi oyunları oynuyorsunuz eğer Fortnite PUBG gibi ağır oyunlar oynuyorsanız normal bir şey kasması benim size tavsiyem RAM'i 8 GB çıkartın SSD yoksa SSD alın ve PC'nin içini iyice temizleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı