İyi akşamlar. Sorunuma değinirsem GeForce Experience yazılımı birkaç gündür güncelleme olduğunu söylüyordu ve ben de dün yeni grafik sürücüsünü güncellemeye çalıştım. Ancak bir türlü yazılım kurulmadı. Temiz Kurulum seçeneği seçmeme rağmen kurulmadı ve diğer kalan GeForce programlarını da sildim. Nvidia internet sitesinden dosyasını elle indirdim (364.51) ancak öyle de kuramadım. Sürekli hata veriyor. GeForce Experience olmadan sadece grafik sürücüsünü kurmaya çalıştım o da olmadı. İnternetten ve Windows'un sitesindeki önerilerden pek çok şey yaptım yine düzelmedi. Windows Güncelleme kısmından da yazılımı indirse de bir türlü kuramayıp şu hatayı veriyor: "Hata Kodu: 0x80070003. Bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz." şeklinde bir mesaj. Aygıt Yöneticisi'nde ise Diğer Aygıtlar kısmında GTX 950m gözükmüyor onun yerine "Display" şeklinde duruyor. Sistem Geri Yükleme yapmaya çalıştım hata verdi. Windows Güncellemeyi Onarmayı da denedim zaten Windows'un sitesinde de böyle bir çözüm sunmuşlar ancak sorunlar düzeltildi demesine rağmen yine de güncelleme yapamıyor el ile de sürücüyü kuramıyorum. Çok bunaldım 1 gündür araştır araştır yoruldum artık. Bir yardım eden çıkarsa çok iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.
Sistem Özelliklerim:
Sorunu çözdüm. Başlığı değiştirip [ÇÖZÜLDÜ] yazamıyorum bu arada admin. Nerden yapacağımı belirtirsen öğrenmiş olurum. Onun harici sorun aslında basitmiş de nedense insanın aklına hep kötü şeyler gelip internetten saçma sapan yollar aramak oluyor bazen
Çözüm: Güvenli modda bilgisayarı açıyoruz, Aygıt Yöneticisine giriyoruz oradaki sorunlu donanıma sağ tıklayıp kaldır diyoruz ve bir anda ortadan yok oluyor abra kadabra
Ardından yeniden başlatıyoruz normal modda iken (ben gereksiz tüm programları da kapattım bu arada güvenlik programı, steam, origin, malwarebyte anti-exploit ve dropbox gibi programları.) yeniden programı kuruyoruz ancak Nvidia'nın Custom yüklemesini seçip alttaki kutucuktaki Temiz Kurulum'u seçiyoruz. Ardından güzelce yükleniyor ve sorun ortadan kalkıyor.
Sistem Özelliklerim:
- Asus X550JX
- i7 4720HQ 2.6
- 12GB RAM
- GTX 950M
- 1TB HDD
- Windows 10 64 bit Single Language
Sorunu çözdüm. Başlığı değiştirip [ÇÖZÜLDÜ] yazamıyorum bu arada admin. Nerden yapacağımı belirtirsen öğrenmiş olurum. Onun harici sorun aslında basitmiş de nedense insanın aklına hep kötü şeyler gelip internetten saçma sapan yollar aramak oluyor bazen