ÜlgenHan
Megapat
Birden fazla yöntem denedim. Hizmetler, regedit vb. birçok görüntü izleyerek sorunu çözmeye çalıştım. Ama ne yaparsam yapayım kendi kendine sürekli güncelleme indirmeye çalışıyor. Hem diskimde çok yer kaplıyor SSD zaten altı üstü 120GB, hem de aşırı düzeyde de internetimi yavaşlatıyor.
Lütfen güncellemeler önemli faydalı gibi şeyler söylemeyiniz. İşletim sistemim orjinal değilken bu kadar sorun yaşamıyordum. 7 aydır orijinal kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda saçma sapan bir ton güncellemenin yüklenmesini beklemek istemiyorum. Yok mu buna bir çözüm? Resmen zorla yüklemek için elinden geleni yapıyor.
Burada bulunan bütün adımları da denedim.
Lütfen güncellemeler önemli faydalı gibi şeyler söylemeyiniz. İşletim sistemim orjinal değilken bu kadar sorun yaşamıyordum. 7 aydır orijinal kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda saçma sapan bir ton güncellemenin yüklenmesini beklemek istemiyorum. Yok mu buna bir çözüm? Resmen zorla yüklemek için elinden geleni yapıyor.
Burada bulunan bütün adımları da denedim.
Son düzenleyen: Moderatör: