Windows 10 güncelleme sonrası açılmıyor

Enes zrsz

Hectopat
Merhabalar bugün bilgisayarıma güncelleme gelmişti. Ve bende güncelle ve kapat a bastım daha sonra PC açılmamaya başladı çözümü nedir?
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce hard diskinizde bad sector oluşmuş. Yine bir gösterin ama yeni disk + format yolu gözüküyor gibi.
Hocam yeni disk alacak durumum hiç yok ve PC acilmiyorken nasıl format atabilirim
Tahminimce hard diskinizde bad sector oluşmuş. Yine bir gösterin ama yeni disk + format yolu gözüküyor gibi.
Hocam bide SSD kullanıyorum. Öyle kolay kolay bozulmaz. Bide hocam bad sector nedir
Hocam bide SSD kullanıyorum. Öyle kolay kolay bozulmaz. Bide hocam bad sector nedir

Format atmanız için BIOS ekranına gelmeniz gerek. Bunun için internetten laptopunuzun marka ve modeline göre BIOS tuşunu öğrenin. Bilgisayarı açtıktan sonra o tuşa üst üste basınız. Ta ki BIOS ekranına girene kadar. O kısımdan sonrası çok kolay her yerde var hocam.
Hocam yeni disk alacak durumum hiç yok ve PC acilmiyorken nasıl format atabilirim.

Hocam bir de SSD kullanıyorum. Öyle kolay kolay bozulmaz. Bir de hocam bad sector nedir?

Hocam bir de SSD kullanıyorum. Öyle kolay kolay bozulmaz. Bir de hocam bad sector nedir?

Hocam diskler sektör denilen kısımlardan oluşuyor. Bu kısımlar belli nedenlerden dolayı zarar görebiliyor(aşırı sıcak, nem, darbe). Zarar görüp içindeki verileri okuyamama problemine "bad sector" diyoruz.

Format atmanız için BIOS ekranına gelmeniz gerek. Bunun için internetten laptopunuzun marka ve modeline göre BIOS tuşunu öğrenin. Bilgisayarı açtıktan sonra o tuşa üst üste basınız. Ta ki BIOS ekranına girene kadar. O kısımdan sonrası çok kolay her yerde var hocam.

Hocam diskler sektör denilen kısımlardan oluşuyor. Bu kısımlar belli nedenlerden dolayı zarar görebiliyor(aşırı sıcak, nem, darbe). Zarar görüp içindeki verileri okuyamama problemine "bad sector" diyoruz.
Hocam peki bios ekranına geldikten sonra ne yapacağım format atmak için

Format USB'sini hazır edin ve boot menüsünden USB'yi ilk sıraya alın kaydet çık deyin forma başlayacaktır. Format atma videolarına bir bakın derim. Sadece bunun için değil her zaman lazım olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20211115_225035.jpg
    IMG_20211115_225035.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 328

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı