Windows 10 Güncelleme Sonrası ASUS Al Suite ve CPU TweakII Açılmıyor

@LeViAcKeRMaN yükleme sonrasında bir problem ile karşılaştın mı?
Bende kısayol, masaüstü barı çalışmıyor. Fan mod değiştirme özelliği. Mod değiştimeye çalıştığımda görevi sonlandırıyor.
Anakart: Asus Strix Z270E Gaming

Ben direk eski All Suite 3 üstünde kurdum bir şey olmadı şuan kullanıyorum.

@LeViAcKeRMaN
Sırf bu konu için üye oldum :)
Merhabalar aynı sorun 2018e girdiğimiz haftadan beri bende de mevcut.
Güncellemeyi kaldırarak çözüyorum problemi ancak 1-2 günde bir otomatik olarak güncelleştirmeyi tekrardan kuruyor ve başa sarıyor. güncellenmiş Ai suite için bir indirme sayfası var mı ? (asus sitesini baştan aşağı gezdim Ai suite özel bir sayfa bulamadım. olanda da indirme kısmı yok)

Anakart sayfasında da bulamadım. anakart: Asus Prime B350M-A

bulabilirseniz buradan yazın bizde rahatlayalım.

benim anakartım için günceleme gelmemiş sanırım driver indirme kısmında bende bu versiyon mevcut.;

Sürüm 2.00.16&1.04.922017/10/09144.55 MBytes
AI_Suite_III_2.00.16&PPSU_1.04.9

B150M PRO GAMING Driver & Tools | Motherboards | ASUS Global

Bu linke tıkla ve windows 10 64 bit seç. Sonra utilities bul ve orada yazıyor.
Adsız.png

Bunu indir ve kur en güncel sürüm bu. Asus kendi sitesinde yayınlandı.

@LeViAcKeRMaN şu sitede ki yöntemleri deniyordum: ASUSGPUFanServiceEx.exe Çalışmayı Durdurdu Hatası (Asus Ai Suite 3) - PcKurt

Şimdi senin linkten indirdim güncelleştirmeyi uygulayıp deneyeceğim teşekkür ederim.

Dün format atıp sıfırdan her şeyi kurdum. Format atıp yüklersen daha iyi çalışıyor. :) Son zamanlarda her şeye güncelleme geldi. O yüzden format atıp her şeyin güncelini kurmak iyi geldi.

Bu arada ben direk yükledim kuruldu. Bu birazda şans işi.
1.png

@LeViAcKeRMaN bir yazılım için windows u uçurmak bana çok anlamsız geliyor. bu hatayı ilk aldığımda güncelleştirmeyi fark etmeyip direk uçurmuştum. herşeyi tamamladım windows kurdum programlar driverler herşey kuruldu ilk update ve restart ile şak aynı problem yapışınca soğuk sular akıyor :) eskisini kaldırıp yeni suite kurarak çözeceğim.

@LeViAcKeRMaN bir yazılım için windows u uçurmak bana çok anlamsız geliyor. bu hatayı ilk aldığımda güncelleştirmeyi fark etmeyip direk uçurmuştum. herşeyi tamamladım windows kurdum programlar driverler herşey kuruldu ilk update ve restart ile şak aynı problem yapışınca soğuk sular akıyor :) eskisini kaldırıp yeni suite kurarak çözeceğim.
Eğer eskisini kaldırıp yenisini direk kurduğunda hata alırsan benim denediğim şekilde denemeni tavsiye ederim. Eskisini kaldır, C'de bulunan tüm klasörlerine kadar temiz sil. Eskisini yeniden kur, üstüne güncel versiyonu kur. Ben problemi bu şekilde aştım.

@LeViAcKeRMaN @renugtemhem eskisini uçurup yeniyi kurdum. 5 way optimization u bir denedim.. inanılmaz 3.2mhz verim alıyordum işlemciden şuan mükemmel durumda ram, cpu, gpu performansını ciddi derecede arttırdım. PUBG de 60 larda oynuyordum ancak droplar yiyordum şimdi onu test etmeden yazayım dedim :) Teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar yabancı forumlarda paylaştığım çözümü var. Deneyin lütfen.

Here is my solution for AI Suite II ; Should work with AI Suite III too,

1- Make sure if installed AI Suite II on your computer.
2- Download and install manually if your Windows Update can't install automatically update "KB4056892" :http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4056892 (choose Windows 10 latest link below in catalog)
3- After installed the update "KB4056892" don't let restart the computer. Choose "Close" or "I will reboot after"
4- Download and install manually this update "KB4073290" :https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4073290 (choose Windows 10 latest link below in catalog)
5- After installed the "KB4073290" update then click to "Restart Now" and see the result.
Good Luck.

Arkadaşlar yabancı forumlarda paylaştığım çözümü var. Deneyin lütfen.

Here is my solution for AI Suite II ; Should work with AI Suite III too,

1- Make sure if installed AI Suite II on your computer.
2- Download and install manually if your Windows Update can't install automatically update "KB4056892" :http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4056892 (choose Windows 10 latest link below in catalog)
3- After installed the update "KB4056892" don't let restart the computer. Choose "Close" or "I will reboot after"
4- Download and install manually this update "KB4073290" :https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4073290 (choose Windows 10 latest link below in catalog)
5- After installed the "KB4073290" update then click to "Restart Now" and see the result.
Good Luck.

Buna gerek yok yeni sürümü kolayca çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı