Windows 10 Güncelleme Sonrası CS:GO FPS Sabitlenme Sorunu

prevenar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Windows 10 yıl dönümü güncellemesi sonrası sistemimde açılış hızında artış, sistemde güzel verimler almaya başladım ve güvenlik gayet güzel fakat tek sorunum var.

Harici Nvidia GT 840M ekran kartım var. Fakat güncelleme sonrası CS:GO oyununda sabit FPS sorunu almaktayım. Yani 60 FPS sabit. Bu 60 FPS benim monitörle birebir uyumlu gayet akıcı bir görünüm var fakat +120 FPS varken neden bir anda 60 FPS sabitlenmesi meydana geldi anlayamadım. Bütün ayarları yaptım oyun içi ve Nvidia sisteminden ama bir türlü işlemi düzeltemedim. Hatta anakartın ekran kartını iptal edip Nvidia ekran kartını kullanıma açtım yine aynı şekilde 60 FPS sabit almaya devam etmekteyim.

60 FPS almam sistemin yorulmamasına ve ısınmamasına sebep oluyor güzel bir şey ama neden böyle bir sıkıntı oldu Windows 10 Güncellemesinden sonra bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim şu Xbox denen uygulama yüzünden maalesef. Link paylaşmak serbest ise youtube linki var onu atayım ben yaptım düzeldi ama NVİDİA bi özelliği var ekran kartını fazla zorlamamak için fazla FPS vermiyor. Mesela 100 alıyorsun sana yetiyor ya o seni 100-120 civarı oynatıyor. 200 FPS alsan nee 100 alsan ne aynı kardeşim. Ha bomba atarlar patlama olur sıkıntı olmuyor. Normalde zaten sen 200 FPS alıyorsun o ayarlıyor ama tarafım AMD :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim şu Xbox denen uygulama yüzünden maalesef.Link paylaşmak serbest ise youtube linki var onu atayım ben yaptım düzeldi ama NVİDİA bi özelliği var ekran kartını fazla zorlamamak için fazla fps vermiyor.Mesela 100 alıyorsun sana yetiyor ya o seni 100-120 civarı oynatıyor.200 fps alsan nee 100 alsan ne aynı kardeşim.Ha bomba atarlar patlama olur sıkıntı olmuyor.Normalde zaten sen 200 fps alıyorsun o ayarlıyor ama tarafım AMD :)

Link paylaşımı serbest forumda.. Paylaşırsan iyi olur.

XBOX ayarlarından DVR kapatın.

O ayarlara nereden ulaşacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı