Windows 10 Güncelleme Sonrası Hiçbir İşlem Yapılamıyor

yakub343565

Hectopat
Windows 10 kullanıyorum. Guncelleme geldi, yaptıktan sonra bilgisayar çöktü. Sadece cop kutusu var islem yapamiyorum. Hiçbir sey kullanilamiyor. Durum cubugu kullanilamiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayi yemek uzereyim ayni durum bende de var suan siyah ekran geri donusum kutusu var bilgisayar iptal suan hic bisey yapamiyorum metin belgesi bile yaratamiyorum. Guvenli moda giremiyoeum windows tusuna basiyorum tepki yok kirip aticam simdj bilgisayari

Zaten bu kisma gelmeden önce klavye dili secmemi istedi turkce q sectikten sonra windows rollback ile devam dedim hep reset atti ayni ekrana geri dondum. Sonra onarim falan biseyler yaptım varsayilan sistem i degistir dedim iki tane windows 10 cikti sectim bitanesini 2-3 ay once kullandigim profil resimli windows baslamaya calisiyor fakat siyah ekran falan klavyem bile calismiyor cildiricam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı