Windows 10 Güncelleme Sonrası RAM Kullanımı Artma Sorunu

Soruna yol açan bu aygıt sürücüsü, sürüm farklarında belki MSI sitesine güvenmek daha mantıklı olabilir. Ama her durumda belirttiğim komutu şimdi çalıştır çok büyük olasılıkla düzelecektir.

Dediğiniz komtu yazdım yarın sabah sonucu paylaşırım, komutun sağladığı şey nedir yani düzelmesinde ki arka plan işlem ne paylaşır mısınız ? Bu arada ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.

NDU ağ veri kullanımını izleme hizmeti, sızıntıya yol açtığı için devre dışı bırakıyoruz. Fakat killer ethernet'ten kaynaklanıyor, belki de bu sürücüyle birlikte kurulan Killer Network Manager de olabilir. Killer Network Manager olmadan sadece sürücüyü kurup kontrol edebilirsin.

Son düzenleme:
Anladım, şimdi kaldırıp msin sitesinden indirip kuracağım o şekilde pcyi açık tutacağım bakalım sonuçlar ne olacak

Bu ndu yeni kurulum yaptıktan sonra tekrardan aktif olmaz değil mi ?

Sanmıyorum devre dışı bırakıyoruz yani auto yapmıyoruz. Daha sonra kontrol etmen için komut istemine şunu yazabilirsin.

Kod:
sc query "ndu"

Killer network manenger dahil tüm driveri sildim restart attım sisteme ardından sitesinden sadece drivieri aygıt yöneticisinden yükledim.
dediğiniz komutu uyguladıımda bu oldu running diyor ama ?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    120,9 KB · Görüntüleme: 490
Tamam çalışmaya devam etsin. Bu kurulan sürücüyle de sorun yaşarsanız durduruz.

Tamam o zaman sabah kontrollerini sağlarım duruma göre yine disable ederim. Yardımınız için çok teşekkür ederim

Rica ederim. Umarım sorun tamamen ortadan kalkar.

Killer network manenger dahil tüm driveri sildim restart attım sisteme ardından sitesinden sadece drivieri aygıt yöneticisinden yükledim.
dediğiniz komutu uyguladıımda bu oldu running diyor ama ?

Unuttuk, bilgisayarı yeniden başlatmadan çalışıyor görünmesi normal.

Bu sorun bende de vardi en son gelen büyük windows 10 güncellemesi ile düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…