Windows 10 Güncelleme Sonrası RAM Kullanımı Artma Sorunu

Killer network driveri sildikten sonra reboot ettim sistemi. Sabah baktığımda hala daha yüzde 22di çözüldü galiba şimdi eve gidiyorum sonucu yazarım

Evet kontrol ettim, bellek kullanımın%23 bide giderken bir sürü uygulama başlattıydım kapadım ditekt düştü. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Çözüm direkt olarak killer network driverini komple kaldırıp, msin sitesinden indirdiğim yalın driveri kurarak sağlandı. Çok sağolun gerçekten. Bu durumda nduyu durdurmama gerekte kalmadı hem. Çok çok teşekkür ederim.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. NDU'yu tekrar kontrol et bilgisayar yeniden başladığında yaptığımız ayar uygulanmış olabilir.

Kod:
sc query ndu

Tamamdır. Bir hatırlatma yapayım, benzer sorunu yaşayanlar için sorunun kaynağı farklılık gösterebilir. O yüzden önce poolmon ile kontrol edilmesi gerekir.

Merhaba, ayrı bir başlıkta sorununuzu incelersek daha iyi olur. Belki sorunun kaynağı başkadır ve böylece aynı sorunu yaşayanlar için çözüm niteliğinde olur. Başlığı açtığınızda yüksek bellek kullanımı olduğu anki görev yöneticisi performans sekmesinde soldan bellek seçip ekran görüntüsünü paylaşın.

@yusuf007 sorunun kaynağı sizde farklı olabilir. Bellek kullanımının yüksek olduğu an görev yöneticisi performans sekmesinde soldan bellek seçip ekran görüntüsünü paylaşın.

900 mb kadar çıkmışdı chormedan sekme kapadıkdan sonra düşdü @cRea80

.... @cRea80

Dosya Ekleri

• d2.png
    d2.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 641
  • d.png
    d.png
    149,8 KB · Görüntüleme: 540
  • s1.png
    s1.png
    148,4 KB · Görüntüleme: 582
  • s2.png
    s2.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 549
@yusuf007 öncelikle sorunun bu başlıkta çözülen disk belleği olmayan havuz ile ilgisi yok. Sistem ve sıkıştırılmış bellek kullanımını ara sıra takip edin, yükselmeler yanında düşmeler oluşuyorsa bence bu durum normal görünüyor. Kullanım konforunuzu etkilemiyorsa sistem ve sıkıştırılmış belleğin bu bellek kullanımını göz ardı edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı