Windows 10 Güncelleme Sonrası RAM Kullanımı Artma Sorunu

ram kullanıp artıkca Sistem ve sıkıştırılmış bellek kullanımında aynı oranda artıyor @cRea80

Büyük güncelleme tüm bilgisayarlarda sorunlar yarattı bende fark ettim bilgisayarım çok yavaşladı ne yüklediysek artık.

Tamamdır. Bir hatırlatma yapayım, benzer sorunu yaşayanlar için sorunun kaynağı farklılık gösterebilir. O yüzden önce poolmon ile kontrol edilmesi gerekir.

hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama benimde böyle bi sıkıntım var. Sistem ve Sıkıştırılmış Bellek sürekli artıyor. Bilgisayarımı mecburen yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Lenovo g570 modelini kullanıyorum. Güncellemeye kadar böyle bir sorunum yoktu. Geri dönüş yaparsanız şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, bu başlık sorunu olan arkadaşın sorunu tespit edilerek çözüme ulaştırıldığı bir başlık. Bu tip sorunlarda sorunun kaynağı farklı farklı olabilir ve bu başlık karıştıkça kimseye bir faydası olmayacak zaten benim de kafam karışıyor. Yeni bir başlık açın, görev yöneticisi performans sekmesinde soldan bellek bölümünü seçip, bir ekran görüntüsü paylaşın. Sorununuzu inceleyeyim çözüme ulaşmayı deneyelim.

Sanırım bu son güncelleme biraz sorunlu geldi. Benim bilgisayarda aynı ufak tefek sorunlar mevcut. Gelecek güncellemede düzelir umarım.

hocam güncelleme sonucu bendede bellek kullanımı arttı bir yardımcı olurmusunuz ?

@dreamy12 ekran görüntüsüne göre bir sorun görünmüyor (%42). Arka planda çalışan yazılımları kontrol edin.

Moderasyon yapan arkadaşlar @Murat5038 bu başlık iyice karıştı kilitleseniz iyi olacak.

hocam sistem ve sıkıştırılmış bellek diye birşey var oyun açınca dahada fazla oluyor bellek kullanımı fps düşüyor doğal olarak

Bu pek çok şeyden kaynaklanabilir, öncelikle sürücülerin güncel olduğuna emin olun ve "sistem ve sıkıştırılmış bellek" ile ilgili başlıkları aratıp inceleyin.

hocam bu konu hakkında pek fazla çözüm yok açıkcası olanlarıda denedim son olarakda buraya yazmakta buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…