pushinp
Femtopat
Daha fazla
Bilgisayarı 5 6 kez aç kapa yap. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranından sorun gider - gelişmiş seçenekler - donanım güncelleştirmelerini kaldır.Dün hiçbir sıkıntı yokken güncelleme geldi bilgisayara yaptım ama biraz uzun sürdü. Sonrasında siyah ekranda kaldı. Ne ekran geliyor ne ses. Sadece mouse imleci hareket ediyor. Aç kapa yaptım bir tık yok.
güncelleştirme kaldır bölümünde en son kalite güncelleştirmesi ve en son özellik güncelleşmesi var hangisini seçeyim hocamBilgisayarı 5 6 kez aç kapa yap. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranından sorun gider - gelişmiş seçenekler - donanım güncelleştirmelerini kaldır.
Kalite. Olmazsa özellik.güncelleştirme kaldır bölümünde en son kalite güncelleştirmesi ve en son özellik güncelleşmesi var hangisini seçeyim hocam
hocam şifre sordu girdim ama her seferinde yanlış dedi parola değiştirmeme rağmen giriş yapmıyor bir bilginiz varmı acabaKalite. Olmazsa özellik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.