Windows 10 Güncelleme Yükleme Başarısız Oldu

Emre Altınok

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Technopatın 1500 TL'lik verdiği sisttem tavsiyesi yaptım sonra Windows 10 Pro 64 bit kurdum fakat güncellemeleri yükledikten sonra yeniden başlattım resimde belirttiğim gibi 3 güncelleme de yükleme başarısız oldu yazıyor. Güncellemeleri tekrar denetlediğimde ise Cihazınız güncel yazıyor. Bunları nasıl yeniden yükleyebilirim veya nasıl düzeltebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Windows10 Update.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Technopatın 1500 TL'lik verdiği sisttem tavsiyesi yaptım sonra Windows 10 Pro 64 bit kurdum fakat güncellemeleri yükledikten sonra yeniden başlattım resimde belirttiğim gibi 3 güncelleme de yükleme başarısız oldu yazıyor. Güncellemeleri tekrar denetlediğimde ise Cihazınız güncel yazıyor. Bunları nasıl yeniden yükleyebilirim veya nasıl düzeltebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 181709
Selamlar,

Resimde görünen güncellemeler ekran kartınızla alakalı eğer siz amd nin sitesinden yüklediyseniz bu updateler kaybolacaktır. Diğeri ise Windows defender için virüs veri tabanı buda eğer ayrıca bir virüs programı kurduysanız güncellemeyi kesecektir.

Kolay Gelsin..

Selamlar,

Resimde görünen güncellemeler ekran kartınızla alakalı eğer siz AMD'nin sitesinden yüklediyseniz bu Update'ler kaybolacaktır. Diğeri ise Windows Defender için virüs veri tabanı bu da eğer ayrıca bir virüs programı kurduysanız güncellemeyi kesecektir.

Kolay Gelsin.

Selam XemreG hesabıma yıllar sonra eriştim mesajını henüz şimdi gördüm senden özür diliyorum cevabın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı