Windows 10 güncellemeden sonra mikrofon çalışmıyor

babayigit60

Megapat
Daha fazla  
Güncelleme gelmişti, ben de güncelleştir ve kapat demiştim. Sabah bilgisayara geçtiğimde mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Jak girişi takılı olarak gözüküyor, sorunsuz çalışıyor deniliyor ama mikrofon sesi iletmiyor. Başka PC'de denedim, sorunsuz çalıştı. Yardım eder misiniz?

Güncelleme gelmişti, ben de güncelleştir ve kapat demiştim. Sabah bilgisayara geçtiğimde mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Jak girişi takılı olarak gözüküyor, sorunsuz çalışıyor deniliyor ama mikrofon sesi iletmiyor. Başka PC'de denedim, sorunsuz çalıştı. Yardım eder misiniz?

Ayarlardan gizlilik mikrofon kısmında "uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin." kapalı mı açık mı kontrol edebilirsin.

Ayrıca
1615556043554.png

Buna da bir bakın derim.

Soundpad'i açtım ayarlar değiştirilmiş düzeltilcek falan dedi sonra düzeldi büyük ihtimalle Soundpad'le alakalıydı teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı