Windows 10 güncellemesi ile uygumalar geç açılıyor

Zaheer

Kilopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Aylar önce internet ile alakalı uygulamaları başlatmak çok uzun sürüyordu. Mesela Google Chrome'a tıkladığımda tarayıcı anında açılıyordu ancak herhangi bir siteye bağlanması 20 bazen 30 saniye sürüyordu. Bu sadece ilk açılışta geçerli sonrasında sorunsuz kullanıyordum ama Chromu kapatıp tekrar açtığımda yine 20-30 saniye bekletiyordu. Bu problem Discord, Steam gibi uygulamalarda da oluyordu. Normalde 10-15 saniyede açılan Discord 30-35 saniyede açılıyor. Açılırken normalde anında bağlanan Steam'in arkadaşlar penceresi 30-40 saniye sonra bağlanıyor bu sürede 4-5 kere yeniden bağlan diyorum. Uzun süre uğraşmama rağmen çözememiştim sonra ne oldu bilmiyorum problem birden ortadan kalktı. Ancak 1 2 gün önce yaptığım büyük Win 10 güncellemesiyle tekrar bu sorunları yaşar oldum. İnterneti gezdim benim yaşadığım sorunu yaşayan biriyle karşılaşmadım. İnternet hızında sıkıntı yok. Çok sinir bozucu bir durumdayım çözüm önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı