E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 13 Mayıs 2021 #1 Selamlar, yeni gelen Windows 10 güncellemesinden sonra Touchpad'im çalışmadı ama onu düzelttim sürücülerini güncelleştirerek. Ama her Valorant'a girdiğimde mouse'um çalışmıyor. Her oyunu kapatışımda da çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Selamlar, yeni gelen Windows 10 güncellemesinden sonra Touchpad'im çalışmadı ama onu düzelttim sürücülerini güncelleştirerek. Ama her Valorant'a girdiğimde mouse'um çalışmıyor. Her oyunu kapatışımda da çalışıyor.
L lecirabey Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 261 13 Mayıs 2021 #2 Aynı sorun bende de mevcut. Oyunu açınca sol Click masaüstünde bile çalışmıyor alt F4 ile oyunu kapatınca mouse kendine geliyor. Var mı çözümü? Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de mevcut. Oyunu açınca sol Click masaüstünde bile çalışmıyor alt F4 ile oyunu kapatınca mouse kendine geliyor. Var mı çözümü?
charlsjsy Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #3 Bende oyunu kapatıp açınca da olmuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Artı 0 Eksi
Kubilay Eroğlu Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Ben de oyunu kapattıktan sonrada mouse kendine gelmiyor direkt PC'yi kapatıyorum bunun başka bir çözümü var mıdır? Artı 0 Eksi
Ben de oyunu kapattıktan sonrada mouse kendine gelmiyor direkt PC'yi kapatıyorum bunun başka bir çözümü var mıdır?