Windows 10 güncellenince performans düşüşü

DipHangs

Hectopat
Selamünaleyküm. Ben en son PC'ye format attım. Güncellemeleri yaparken birden aklıma güncelleyince yavaşladığı geldi. Bunun çözümü var mı? Hala Build1024'te kullanıyorum. Güncelleyince yavaşlıyor. Bu olayın çözümü var mı, varsa nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir Windows güncellemesi yapmıştım ve yeni ikonlar simgeler gelmişti oyunlarda çok ciddi bir FPS düşüşü yaşadım ve güncellemeyi silerek çözmüştüm.

Selamünaleyküm. Ben en son PC'ye format attım. Güncellemeleri yaparken birden aklıma güncelleyince yavaşladığı geldi. Bunun çözümü var mı? Hala Build1024'te kullanıyorum. Güncelleyince yavaşlıyor. Bu olayın çözümü var mı, varsa nedir?

Hocam genel olarak Windows 7 geçerseniz performansınız daha çok artar eğer görünüşünü beğenmiyorsanız arkadaşın dediği gibi güncellemeyi silin.

10 güncel.PNG

Ekran Alıntısı4.PNG

Ekran Alıntısı4 (1).PNG

EkrenGoruntusu-5.png

Sistemi yazarsan daha iyi olur bu yavaşlamıyordu ama HDD kazara silinince Windows 10 uçtu sonra PC uçtu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı