Windows 10 Performans Düşüşü

Murat Koçak

Kilopat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim ve şu anda bilgisayarımda CS:GO oynamaya çalıştığımda çok büyük bir FPS düşüşü mevcut, Xbox'un Game DVR'si olabileceğini düşünüyorum, nasıl tamamen kapatacağım bilmiyorum. Eskiden de Windows 10 kullandım, o zaman Xbox'un kendi uygulamasından kapatılıyordu, şimdi ayarlara yönlendiriyor fakat orada herhangi bir devre dışı bırak seçeneğini bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim ve şu anda bilgisayarımda CS:GO oynamaya çalıştığımda çok büyük bir FPS düşüşü mevcut, Xbox'un Game DVR'si olabileceğini düşünüyorum, nasıl tamamen kapatacağım bilmiyorum. Eskiden de Windows 10 kullandım, o zaman Xbox'un kendi uygulamasından kapatılıyordu, şimdi ayarlara yönlendiriyor fakat orada herhangi bir devre dışı bırak seçeneğini bulamadım.

Sistemine temiz kurulum yap. 8.1 'den Windows 10'a geçiş yaptığın için ister istemez performans düşüklüğü görülür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı