Windows 10 güncelleştirme başa dönüyor

Windows 10 2004 sürümünü kullanıyorum temiz kurulum yapmıştım. 2020-X64 tabanlı sistemler için Windows 10 version 2004 06 toplu güncelleştirmesi (KB4557957) bu güncelleme geldi %100 kadar geliyor sonra tekrardan sıfır oluyor başa dönüyor. 20 dakika bekledim sürekli doluyor başa sarıyor. Klavye ve mouse PC donuyor 10 saniye sonra kendine geliyor sorun nedir, çözmüş değilim. PC yeni ve bundan önceki Windows sürümün de sorun yaşamıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günelleştirmeleri 7 gün duraklat deyip, ardından duraklatma'yı iptal et deyin güncelleştirmeler denetleniyor diyecek denetleme bitsin sorun çözülecektir.
Çözülmez ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu giriniz:
sfc /scannow.
Bu komut windowsun bozuk dosyalarını onarmaya yarar.
İşlem %100 olduktan sonra aynı CMD ekranına: shutdown -r komutunu giriniz sisteminiz yeniden başlayacaktır.

Windows 10 2004 sürümünü kullanıyorum temiz kurulum yapmıştım. 2020-X64 tabanlı sistemler için Windows 10 version 2004 06 toplu güncelleştirmesi (KB4557957) bu güncelleme geldi %100 kadar geliyor sonra tekrardan sıfır oluyor başa dönüyor. 20 dakika bekledim sürekli doluyor başa sarıyor. Klavye ve mouse PC donuyor 10 saniye sonra kendine geliyor sorun nedir, çözmüş değilim. PC yeni ve bundan önceki Windows sürümün de sorun yaşamıyordum.

"Güncelleştirmeleri duraklat" tıklatın ardından tekrar açın. Güncelleştirmeleri denetledikten sonra bilgisayarınızın "aramak için buraya yazın" paneline "Windows Update ile ilgili" yazınca, sorunları onarın çıkacaktır. Çalıştırın ve sonuçları paylaşın.

Aynısı bende de oluyor sakın dokunmayın, bir süre sonra kendisi tamamlayacak.

0 bilgisayarik.bugün elime geldi bilgisayari calistirdiktan sonra iste bu bölge klavye secimi yapilan yeri ilerliyorum biraz bekleyin dedikten sonra tekrsr ayni yer geliyor lutfen yardimci olun

0 bilgisayarik.bugün elime geldi bilgisayari calistirdiktan sonra iste bu bölge klavye secimi yapilan yeri ilerliyorum biraz bekleyin dedikten sonra tekrsr ayni yer geliyor lutfen yardimci olun
Buraya tıklayıp yeni konu oluşturun, sorununuzu oraya yazın. Bunu yaparken sisteminiz hakkında da bilgi verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı