Windows 10 güncelleştirme indirmiyor

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Bu konularda pek bilgi sahibi değilim cehaletimi mazur görün bir sorum olacak. Windows 10 Pro 64Bit kullanıcısıyım, iso dosyasını 2 ay kadar önce Microsof Media Creation Tool aracılığıyla indirip kurulumu yaptım. Bütçem olmadığı için yaklaşık 2 ay kadar sistemi deneme sürümünde kullandım (crack yapmadım, sağ altta sürekli Windows etkinleştirin yazısı vardı) salı günü ise OEM KEY satın aldım ve aktifleştirdim. Windows 10, ilk yüklediğim gün yani 2 ay kadar önce çok güncelleştirme indirmişti sonrasında deneme sürümü bitince 1 ya da 2 kere güncelleştirme yaptı. Ben bunu ürünü aktifleştirmemeye yormuştum ancak 2 gün önce key girip sistemi orijinal Windows yapmış olmama rağmen hiçbir güncelleştirme söz konusu değil. Manuel olarak: "Güncelleştirmeleri Denetle" dememe rağmen herhangi bir güncelleştirme bulmuyor, sürümünüz en güncelidir diyor. Bu bir sorun mu yoksa orijinal ile aktifleştirilmemiş Windows arasında hiçbir fark yok mu? Saygılar...

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Bir süre sonra bulabilir, belki de en güncel sürümünü sen deneme sürümünü kullanırken kurduklarıdır. Son zamanlarda ne güncelleştirmesi geldiğini bilmiyorum ancak böyle olacağını düşünüyorum bende Window 10'a yeni geçtim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı