Windows 10 hâlâ kullanılır mı?

Usta Yi

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2022
Mesajlar
312
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, biliyorum yıl 2025 fakat Windows 11 hala içime sinmedi, çok sorunlu ve optimizasyon sorunları var. Sizce hala kullanılır mı? Desteği bu yıl bitiyor sanırsam fakat bilemiyorum, Windows 10 birçok uygulama ve oyun için daha kaliteli ve günümüzde de hala çoğu uygulama Windows 10 baz alınarak yapılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LTSC 2019, LTSC IoT 2021. Bu ikisinin de daha 2029 ve 2032'ye kadar desteği var. İkisi de kullanılabilir. Şahsen 1809 tabanına sahip LTSC 2019 en stabil Windows sürümü şuan.
 
Tabii ki kullanabilirsin ancak virüs koruması gibi desteklerin geri çekileceğini göz önünde bulundurarak 👍
 
Evet, Windows 10 hâlâ yaygın bir şekilde kullanılıyor, çünkü oldukça stabil. Microsoft, 2025'e kadar ona güvenlik güncellemeleri vermeye devam edecek. Yani, şu an için geçiş yapmak zorunda değilsiniz. Ama bu tarih geldiğinde bence yeni özellikler ve daha güvenli bir deneyim sunan Windows 11'e geçmek daha mantıklı olabilir.
 
Kullanılabilir ancak Windows 11 destekleyen bir sistem kullanıyorsanız kesinlikle geçilir hem görsel hem işlevsel olarak çok daha iyi.
 
Windows 11'de ki berbat deneyimimden sonra Windows 10'a çekmeyi düşünüyorum ben. Win 12 çıkana kadar muhtemelen Windows 10 kullanacağım ya da düzgün bir Windows 11 sürümü çıkarsa belki geçerim. Zaten yurt dışından takip ettiğim kadarıyla birçok kişi de memnun değil. Tabii seçim sizin deneyimlemek güzel olur sizin açınızdan. Bence arayüzü Windows 10'dan daha iyti mesela görsel açıdan.
 
Win 10, Win XP ve Win 7 gibi bir mihenk taşı teşkil ediyor.

Win 11 henüz totosunu toparlayamamış durumda, 12 nasıl dağınık gelecek bilmiyor kimse.

AMD'nin son Arm tadında çipleri çok ciddi ilerleme kaydetti, belki hepimizin keyfimize göre Linux'lara geçmemize vesile de olur.
 
Windows 10, Win XP ve Windows 7 gibi bir mihenk taşı teşkil ediyor.

Windows 11 henüz totosunu toparlayamamış durumda, 12 nasıl dağınık gelecek bilmiyor kimse.

AMD'nin son ARM tadında çipleri çok ciddi ilerleme kaydetti, belki hepimizin keyfimize göre Linux'lara geçmemize vesile de olur.

Katılıyorum Windows 11 laptopumda var ve daha 3. günden sorun yaşamaya başladım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı