Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 RAM 16 GB DDR3 Kingston SSD veya HDD modeli ? Ekran kartı RX550 Anakart To be filled by oem İşlemci İ5-3470 Daha önce hangi sürümü kullandığımı hatırlamıyorum hangisini ve neye göre seçeceğim ? Dosya Ekleri image.jpg 101,9 KB · Görüntüleme: 83
KS KS Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #21 Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum. Artı 0 Eksi
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 26 Nisan 2022 #22 Ghastly dedi: Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Format için özel seçeneğini kullanmalısınız. Home ve Pro farkı için son kez söyleyeyim. Oyun için Pro şart değildir. Öte yandan Pro kurulum oyun performansını da düşürmez. Yani bu karşı iddiaların ikisi da yalan veya yanlış anlaşılmadır. Son düzenleme: 26 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Ghastly dedi: Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Format için özel seçeneğini kullanmalısınız. Home ve Pro farkı için son kez söyleyeyim. Oyun için Pro şart değildir. Öte yandan Pro kurulum oyun performansını da düşürmez. Yani bu karşı iddiaların ikisi da yalan veya yanlış anlaşılmadır.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 26 Nisan 2022 #23 Ghastly dedi: Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Format atıyorsanız Özel tuşuna basınız. Artı 0 Eksi
Ghastly dedi: Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Format atıyorsanız Özel tuşuna basınız.
KS KS Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #24 Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım. Dosya Ekleri image.jpg 106,7 KB · Görüntüleme: 14 Artı 0 Eksi
Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 26 Nisan 2022 #25 Ghastly dedi: Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Formatı hangisine kuracağınızı soruyor. 223 GB'lık olana kurun. Artı 0 Eksi
Ghastly dedi: Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Formatı hangisine kuracağınızı soruyor. 223 GB'lık olana kurun.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 26 Nisan 2022 #26 Ghastly dedi: Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Görüntünün tamamını paylaşırsanız iyi olur. Ancak boyutu düşük gözüken bölüm 1 ve bölüm 2 UEFI bölümleridir. Silinse dahi kurulum tekrar oluşturur. Sadece Windows olan bölüm için bölüm 3 seçilebilir. Artı 0 Eksi
Ghastly dedi: Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Görüntünün tamamını paylaşırsanız iyi olur. Ancak boyutu düşük gözüken bölüm 1 ve bölüm 2 UEFI bölümleridir. Silinse dahi kurulum tekrar oluşturur. Sadece Windows olan bölüm için bölüm 3 seçilebilir.
KS KS Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #27 Sağolun arkadaşlar. Çok anlamam bu format işlerinden. Ben sadece oynayan barzo tayfadanım. Artı 0 Eksi
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 26 Nisan 2022 #28 Ghastly dedi: Sağolun arkadaşlar. Çok anlamam bu format işlerinden. Ben sadece oynayan barzo tayfadanım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Ghastly dedi: Sağolun arkadaşlar. Çok anlamam bu format işlerinden. Ben sadece oynayan barzo tayfadanım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. İyi akşamlar.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 26 Nisan 2022 #29 RowIinq dedi: Hocam daha fazla hizmet kullanıyorsa arka planda daha çok şey çalıştıracak. Buda performansı düşürecektir. Benim düşüncem bu yönde. Sizinkini bilmem. Genişletmek için tıkla... Pronun tek eksisi arka plan servisleri ve kapatılabiliyorlar. Home sürümünde ram kısıtlamaları olduğunu söylememe gerek var mı? Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Hocam daha fazla hizmet kullanıyorsa arka planda daha çok şey çalıştıracak. Buda performansı düşürecektir. Benim düşüncem bu yönde. Sizinkini bilmem. Genişletmek için tıkla... Pronun tek eksisi arka plan servisleri ve kapatılabiliyorlar. Home sürümünde ram kısıtlamaları olduğunu söylememe gerek var mı?
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 26 Nisan 2022 #30 Oyun icin kullanicaksan Windows 7 kur hiç RAM harcamiyor bence daha iyi Windows 10 la arasinda sadece hizmetler var yoksa ben Windows 7 taraftariyim. Artı 0 Eksi
Oyun icin kullanicaksan Windows 7 kur hiç RAM harcamiyor bence daha iyi Windows 10 la arasinda sadece hizmetler var yoksa ben Windows 7 taraftariyim.