Windows 10 hangi sürümü kurulmalı?

Ghastly

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR3 Kingston
SSD veya HDD modeli
?
Ekran kartı
RX550
Anakart
To be filled by oem
İşlemci
İ5-3470
Daha önce hangi sürümü kullandığımı hatırlamıyorum hangisini ve neye göre seçeceğim ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 83
Ben Windows 10 Home tercih ediyorum. Windows 10 Pro mantıken daha çok hizmet kullanacak ve daha çok performans kaybı yaşayacaksınız. Home daha sade, Daha performanslı bence. Her ikisinide kullandığım için öyle düşünüyorum.
Böyle bir şey yok. Tamam fazla hizmet kullanıyor ama performansa bir etkisi yok. Windows 11 Pro kullanıcısıyım. Home dan bile daha fazla performans alıyorum.

Home, Home SL, Pro size uygundur. Eğer daha önceden bunlardan herhangi birisinin lisansına sahipseniz aynı sürümü kurmalısınız. Aksi taktirde lisans sorunu çıkar. Tekrar lisans satın almak veya crack yapmak zorunda kalırsınız.

Sadece oyun oynayacak bir kişi için Home SL yeterlidir. Diğer ikisi şart değildir.

Hoş oyun deneyimi istiyorum sadece. Yarınız Pro yarınız Home diyor insanın haliyle kafası karışıyor :)
Bak, bir durum olur Pro gerekir. Zaten Pro home özelliklerinin tümünü barındırıyor. Düz Pro kur gereksiz servisleri kapa yoluna devam et. Boşuna 2 anahtar parası verme.
Home, Home SL, Pro size uygundur. Eğer daha önceden bunlardan herhangi birisinin lisansına sahipseniz aynı sürümü kurmalısınız. Aksi taktirde lisans sorunu çıkar. Tekrar lisans satın almak veya crack yapmak zorunda kalırsınız.

Sadece oyun oynayacak bir kişi için Home SL yeterlidir. Diğer ikisi şart değildir.
Oyunların bazı özellikleri için pro gerekir bilginize.

Bak, bir durum olur Pro gerekir. Zaten Pro home özelliklerinin tümünü barındırıyor. Düz Pro kur gereksiz servisleri kapa yoluna devam et. Boşuna 2 anahtar parası verme.

Oyunların bazı özellikleri için pro gerekir bilginize.
Pro kuruyorum hocam tamam. İnşallah daha da aklımı bulandırmazsınız. Her kafadan ayrı ses haliyle insan da karar veremiyor.

Hoş oyun deneyimi istiyorum sadece. Yarınız Pro yarınız Home diyor insanın haliyle kafası karışıyor :)
Sen Pro kur. Zaten oyun oynayacağını söylediğin için Pro diyorum. RAM sıkışması falan olabiliyor. Mesela 3 GB RAM yiyen uygulama kullanacaksın. Windows ona göre bazı özellikleri sonlandırıyor. Benim tercihim Prodan yana. Çünkü ben de pro kullanıyorum ve de memnunum.

Böyle bir şey yok. Tamam fazla hizmet kullanıyor ama performansa bir etkisi yok. Windows 11 Pro kullanıcısıyım. Home dan bile daha fazla performans alıyorum.
Hocam daha fazla hizmet kullanıyorsa arka planda daha çok şey çalıştıracak. Buda performansı düşürecektir. Benim düşüncem bu yönde. Sizinkini bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı