Ghastly
Hectopat
Daha fazla
Format için özel seçeneğini kullanmalısınız.Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum.
Format atıyorsanız Özel tuşuna basınız.Beyler eliniz değmişsen yükselt mi özel mi seçeyim. PC’ye format atıyorum.
Hocam Formatı hangisine kuracağınızı soruyor. 223 GB'lık olana kurun.Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım.
Görüntünün tamamını paylaşırsanız iyi olur. Ancak boyutu düşük gözüken bölüm 1 ve bölüm 2 UEFI bölümleridir. Silinse dahi kurulum tekrar oluşturur.Şöyle de bir yer çıktı. C ye atacam ben formatı. Ama 3 bölüme ayrılmış. Bu seçili olana atacağım sanırım.
Rica ederiz hocam. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. İyi akşamlar.Sağolun arkadaşlar. Çok anlamam bu format işlerinden. Ben sadece oynayan barzo tayfadanım.
Pronun tek eksisi arka plan servisleri ve kapatılabiliyorlar. Home sürümünde ram kısıtlamaları olduğunu söylememe gerek var mı?Hocam daha fazla hizmet kullanıyorsa arka planda daha çok şey çalıştıracak. Buda performansı düşürecektir. Benim düşüncem bu yönde. Sizinkini bilmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.