Windows 10 ''Hard disk %100 kullanım'' hatası

Sendeki laptopun bir benzeri var bende. Sorun laptop değil HDD. Windows 7 yüklüyken hiçbir sorunum yoktu. Windows 10'a geçtiğim zaman aynı sorun olmaya başladı. Ne yaptıysam düzelmedi. Aslında bu bütün Windows 10 cihazlar için geçerli. Ben SSD takınca düzeldi.
SSD tak bir tane canavar gibi bir bilgisayarın olsun. Sorunun o zaman düzelir.

SSD almayı düşünüyorum ama bakalım yakında yeni bir sistem toplamaz isem.
 
İşlemci ve Ram'i iyiyse ssd alıp bir müddet götürebilir. Ben iş için kullanıyorum. Win10a geçince felaket yavaş oldu %100 kullanımdan dolayı. Ssd taktım hemen yeni bir laptop almış gibi oldum. Çok fark ediyor açılış ve kapanış süreleri olsun. Yaptığın işlemler olsun.
Bu sorunun başka bir çözümü yok. Bir servisi kapatıyorsun başka bir servis %100 oluyor onu kapatıyorsun başka bir tanesi çıkıyor.
 
İşlemci ve RAM'i iyiyse SSD alıp bir müddet götürebilir. Ben iş için kullanıyorum. Win10a geçince felaket yavaş oldu %100 kullanımdan dolayı. SSD taktım hemen yeni bir laptop almış gibi oldum. Çok fark ediyor açılış ve kapanış süreleri olsun. Yaptığın işlemler olsun.
Bu sorunun başka bir çözümü yok. Bir servisi kapatıyorsun başka bir servis %100 oluyor onu kapatıyorsun başka bir tanesi çıkıyor.

Anladım dostum teşekkürler yardımın için :)
Dual Boot olarak bir deneme yapın isterseniz diskinizde yeterli alanınız varsa lisansınıza bir şey olmasın diyorsanız bir deneyin. (kısaca hem Windows 10 hem de Windows 8.1 olur)

Teşekkür ederim bilgi için biraz araştırayım aklıma yatarsa olabilir.
 

Geri
Yukarı