Windows 10 Hesabından Nasıl E-posta Kaldırılır?

Çok teşekkürler fakat linkleri gözükmüyor. :/

Denedim ve oldu. Benim Microsoft hesabımın ismi de Gmail ile tıpatıp aynı. Microsoft'a da Gmail ile üye olmuşum yani eskiden. Böyle olacak değil mi?
Ciddden beynim yandı ben anlayamadım bunları:

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabınızın uzantısı artık Gmail olarak değiştirildi. Eski kullandığınız hotmail uzantılı Microsoft hesabınız duruyor, onu hala kullanabilirsiniz. Başka soracağın bir soru varsa yazabilirsiniz.

Çok fazla soru soruyorum biliyorum ama ben o dediğiniz hesap bağlamayı yapamadım. Bir de Windowd 10'da gördüğünüz üzere hala daha "col...." olan hotmail duruyor gözüküyor.

cola***@hotmail.com hesabının üzerine 1 kez tıklayıp ardından kaldıra basarak kaldırabilirsiniz. Eğer kaldıramıyorsanız ya oturumu açık kalmıştır yada bulunduğunuz hesap yönetici değildir. Yönetici vermek için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ve ardından Ayarlar > Hesaplar > Aile & diğer kişiler > eposta & uygulama hesapları bölümüne gelin. Buradan yeni açtığınız hesabın üzerine tıklayarak hesap türünü değiştire basın. Buradan hesabı Yönetici yapabilir veya Standart Kullanıcı yapabilirsiniz.

Oturumu kapatmak için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ardından sol alt köşede bulunan silmek istediğiniz hesabın üzerine 1 kere basın ve ardından oturumu kapat seçeneğini seçin. Eğer orada öyle bir hesap yoksa ya oturumu kapatmışsınızdır yada hesabı silmişsinizdir.

Başka bir sualiniz varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki resimde dediğim "co.." hesabı gözüküyor ve yönetici. Ama Aile & diğer kişiler kısmında hiçbir kullanıcı bulunmuyor. Ben buradaki "col...." hesabını kaldırmak istiyorum. :/

Daha önceden Gmail adresinizi Hotmail adresiniz ile senkronize ettiğiniz için otomatik olarak olmuştur büyük ihtimalle zaten. Ama eğer olmamışsa uzantısını Gmail olarak değiştirdiğiniz Hotmail adresini ile YouTube hesabı ve Google+ hesabı açarak yapabilirsiniz. Başka sualiniz varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…