Windows 10 Hesabından Nasıl E-posta Kaldırılır?

Daha önceden Gmail adresinizi Hotmail adresiniz ile senkronize ettiğiniz için otomatik olarak olmuştur büyük ihtimalle zaten. Ama eğer olmamışsa uzantısını Gmail olarak değiştirdiğiniz Hotmail adresini ile YouTube hesabı ve Google+ hesabı açarak yapabilirsiniz. Başka sualiniz varsa sorabilirsiniz.
Hayır demek istediğim şuan kullandığım Gmail hesabımın isminden rahatsız oluyorum ve yeni bir Gmail hesabı açacağım. Acaba oraya bu dediğim Youtube geçmişi, Google Play Store vs. şeyleri aktarabilir miyim?

Denedim ve oldu. Benim Microsoft hesabımın ismi de Gmail ile tıpatıp aynı. Microsoft'a da Gmail ile üye olmuşum yani eskiden. Böyle olacak değil mi?
Ciddden beynim yandı ben anlayamadım bunları:

Eki Görüntüle 291496

Eki Görüntüle 291497

Kişisel bilgileriniz gözüküyor. Tavsiyem kendiniz bu yorumu rapor edip fotoğrafların kaldırılmasını isteyin.

Hayır demek istediğim şuan kullandığım Gmail hesabımın isminden rahatsız oluyorum ve yeni bir Gmail hesabı açacağım. Acaba oraya bu dediğim Youtube geçmişi, Google Play Store vs. şeyleri aktarabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla aktarma işlemi yok.

Merhaba konu eski ama Google ile gelenlere bu videonun faydası olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı