Windows 10 Hesabından Nasıl E-posta Kaldırılır?

Google hesabınızı Windows 10'a bağlayabilirsiniz. Ancak bu bir Microsoft hesabı gibi olamaz. Microsoft hesabınızın @Hotmail bölümünü @.Gmail yapabilirsiniz. Böylelikle bir taşla 2 kuş vurmuş olursunuz. Adımları takip edin:

Windows 10'a bağlayacağınız bir Microsoft hesabının aynısını bir Google hesabı ile senkronize etmeniz gerekiyor. Bunun için buradaki linkten Google'a bağlı bir Gmail hesabı oluşturun. Fakat bu Gmail hesabının E-posta adresi Microsoft hesabınızın E-posta adresi ile aynı olması gerekmektedir. Eğer böyle bir hesabınız mevcutsa açmanıza gerek yok. Sonra buradaki linke girin ve az önce oluşturduğun Gmail adresini verdiğim linkteki hesabı oluşturmak için girmen gereken E-posta bölümüne aynısını girin. Daha sonra dilediğin bir şifreyi girerek hesabını oluştur. Bu bölümde az önce oluşturduğun Google'a bağlı Gmail hesabına bir kod ve bir link gelecek. Microsoft hesabını onaylaman için bunlara ihtiyacın var. Gelen linke tıklayarak Microsoft hesabını doğrula. Eğer link gelmediyse bir kod gelmesi lazım. O kodu Microsoft hesabını doğrulamak için kullan.

Acelem olduğu için biraz karışık yazmış olabilirim. Eğer anlamadığın bir durum varsa veya benim yanlış anladığım bir durum varsa lütfen belirt ki en kısa zamanda yanıtlayayım.
Çok teşekkürler fakat linkleri gözükmüyor. :/

Denedim ve oldu. Benim Microsoft hesabımın ismi de Gmail ile tıpatıp aynı. Microsoft'a da Gmail ile üye olmuşum yani eskiden. Böyle olacak değil mi?
Ciddden beynim yandı ben anlayamadım bunları:

bak.PNG

hes.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabınızın uzantısı artık Gmail olarak değiştirildi. Eski kullandığınız hotmail uzantılı Microsoft hesabınız duruyor, onu hala kullanabilirsiniz. Başka soracağın bir soru varsa yazabilirsiniz.
Çok fazla soru soruyorum biliyorum ama ben o dediğiniz hesap bağlamayı yapamadım. Bir de Windowd 10'da gördüğünüz üzere hala daha "col...." olan hotmail duruyor gözüküyor.

cola***@hotmail.com hesabının üzerine 1 kez tıklayıp ardından kaldıra basarak kaldırabilirsiniz. Eğer kaldıramıyorsanız ya oturumu açık kalmıştır yada bulunduğunuz hesap yönetici değildir. Yönetici vermek için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ve ardından Ayarlar > Hesaplar > Aile & diğer kişiler > eposta & uygulama hesapları bölümüne gelin. Buradan yeni açtığınız hesabın üzerine tıklayarak hesap türünü değiştire basın. Buradan hesabı Yönetici yapabilir veya Standart Kullanıcı yapabilirsiniz.

Oturumu kapatmak için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ardından sol alt köşede bulunan silmek istediğiniz hesabın üzerine 1 kere basın ve ardından oturumu kapat seçeneğini seçin. Eğer orada öyle bir hesap yoksa ya oturumu kapatmışsınızdır yada hesabı silmişsinizdir.

Başka bir sualiniz varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
cola***@hotmail.com hesabının üzerine 1 kez tıklayıp ardından kaldıra basarak kaldırabilirsiniz. Eğer kaldıramıyorsanız ya oturumu açık kalmıştır yada bulunduğunuz hesap yönetici değildir. Yönetici vermek için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ve ardından Ayarlar > Hesaplar > Aile & diğer kişiler bölümüne gelin. Buradan yeni açtığınız hesabın üzerine tıklayarak hesap türünü değiştire basın. Buradan hesabı Yönetici yapabilir veya Standart Kullanıcı yapabilirsiniz.

Oturumu kapatmak için şu adımları takip edin:

Başlat menüsüne tıklayın ardından sol alt köşede bulunan silmek istediğiniz hesabın üzerine 1 kere basın ve ardından oturumu kapat seçeneğini seçin. Eğer orada öyle bir hesap yoksa ya oturumu kapatmışsınızdır yada hesabı silmişsinizdir.

Başka bir sualiniz varsa sorabilirsiniz.
Aşağıdaki resimde dediğim "co.." hesabı gözüküyor ve yönetici. Ama Aile & diğer kişiler kısmında hiçbir kullanıcı bulunmuyor. Ben buradaki "col...." hesabını kaldırmak istiyorum. :/

hes.PNG

Daha önceden Gmail adresinizi Hotmail adresiniz ile senkronize ettiğiniz için otomatik olarak olmuştur büyük ihtimalle zaten. Ama eğer olmamışsa uzantısını Gmail olarak değiştirdiğiniz Hotmail adresini ile YouTube hesabı ve Google+ hesabı açarak yapabilirsiniz. Başka sualiniz varsa sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı