Rehber Windows 10 hızlandırma, FPS arttırma

Nvidia sürücüleri için 378.78 (2017) sürücüsünü öneririm. Güncel sürücü gerçekten bazı oyunlar da (left 4 dead 2, serious sam 3, outlast vs) FPS düşürüyor. Kesinlikle denemenizi öneririm. Benim grafik kartım GT730.

Benim Windows Update'e 2017 sürücüsü gelmişti sanırsam. Ben güncel kalmayı tercih ederim, 2018 sürücüsü ama en günceli o maalesef.

Ekran kartı MSI mode ne işe yarıyor?

Ekran kartını MSI mode alıyor. High seçerseniz, yüksek performans çalışıyor. Aynı şeyi, internet sürücüsü için yapabilirsiniz.

Elinize sağlık.

Benim Windows Update'e 2017 sürücüsü gelmişti sanırsam. Ben güncel kalmayı tercih ederim, 2018 sürücüsü ama en günceli o maalesef.
Siz bilirisniz. Eğer sisteminiz eski ise doğal olarak eski tip oyunlar oynayacağınız için eski sürücü kullanmak daha mantıklı. Ama herkez oyun oynamayabilir. Edit yapıyorsanız tabi ki en güncel sürücüyü kullanmanız gerekir. Oyunlar da Ben eski sürücü ile yeni sürücü arasın da 20 Fps kadar fark olduğunu gördüm. Ve tüm işletim sistemlerinde de test ettim. Sonuç aynı.
Left 4 dead 2 , Outlast 1, Outlast 2, Serious sam 3, gibi eski oyunlar da çok fark yaşadım. Tekrar söylüyorum, test ettiğim sürücü 378.78(2017)

378.78 kullanılmasınımı öneriyorsunuz yani kullandığım ekran kartı GT940M

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…