Windows 10 Hızlandırma

Ücretli derken hocam?
Bunu "Ben sizin bilgisayarınızı hızlandıracağım" diyip para isteyen arkadaşlar için söyledim hocam. Bunu yapanlar var çünkü. Ha kendi yöntemleri varsa sıkıntı yok tabi.

Hocam ne işe yaradıklarını belirttim programların ama. Ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam ne işe yaradıklarını belirttim programların ama. Ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam konuyu komple okudum açıklıyıcı olmuş emeğine sağlık fakat demek istediğim mesela HPET'i devre dışın bırakın demişsin, onun ne olduğunu ben bilirim sen bilirsin ya da tecrübeli arkadaşlar bilir ama standart kullanıcıların neyi neden devre dışı bıraktığını bilmesi onlar için daha öğretici olur, onu demek istedim, birçok konu var, mesela hızlandırmak için hizmetlerden şunu şunu kapatın diyorlar, standar kullanıcı gidip kapatıyor, ama kapattığında örnek veriyorum tatayıcıya girdiğinde sayfaları önceden hazır etme hizmetini kapatmış misal, sonra tarayıcıya giriyor evet bilgisayar hızlanmış ama tarayıcı aşırı yavaşlamış, sonrasında saatlerce onu araştırmak zorunda kalıyor, amacım eleştirmek değil dediğim gibi ellerine sağlık, sadece daha da açıklıyıcı olabilirdi.

Elinize saglik cok guzel ve detayli bir rehber olmus sadece ben MSConfig uzerinden islemci kilidinin acilmamasi taraftariyim, Windows zaten otomatik kendine gore ayarliyor kac cekirdek kullanacagini.

Teşekkür ederim hocam. Biraz da olsa faydası oluyor ama.

@Linux Aliskanligi elinize sağlık ama yaptıktan sonra nedense oyunlarda drop yemeye başladım.

İsterseniz geri yükleme noktasına dönün. Böyle bir şey olmaması lazım ama.

Anladım hocam. Yorumunuz içi teşekkürler.

Rehber çok güzel olmuş teşekkürler ama aynısından bir sürü konu var. Geçenlerde bende attım aynısı söylediler.

Anladım hocam. Teşekkürler.

Hocam güzel bir konu fakatta MSConfig bence iyi bir şey değil.

Çok zararı yok diye biliyorum. 1-2 FPS artırıyor.

Teşekkürler.

Hocam bu Windows kullananlar için yoksa bende Linux kullanıyorum sadece böyle bir rehber yapmak istedim.

Ücretli satan arkadaşlar mesela 50 lira gibi. acaba bundan daha fazlasını yapıyor mudur?
Eline sağlık.

En çok yapacağı şeyler bunlar. Bir de olmadı CPU'yu sonuna kadar çalıştırın bir program var, onu kulllanıyordur. Onu fazla önermiyorum ayrıca.

İyi günler bu konuda bir raporum vardı. Ona göz atabilir misiniz? @moderasyon-ekibi.407935

Son düzenleme:

Gereksiz hizmet kapatma bölümündeki Driver dosyası virüslü diyor.

MSConfig'den yapılan ön bilmem nesini yapmayın gerisi iyi kimseyle önermem bir de HPET'in neye yaradığını falan vesaire anlatsaydiniz güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…