Windows 10 hizmetlerin internet kullanmasını engelleme

Ali Güzel

Centipat
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığmda System, hizmetler gibi şeyler internet kullanıyor. Bu da benim oyun içinde pingimi etkiliyor. Oyun oynanmayacak derecede Update kapattım. Arkaplan uygulamaları kapalı ama hala System ve hizmetler internetimi kullanıyor. Nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemiyorum ben de bir sorun yok ama sen dediğim programı kullan tamamen zararsız açık kaynak kodlu.
[/QUOTE ben sana görev yönrticisinin ekran fotoğrafını bir atıyım da
Görev Yöneticisi 3.12.2019 18_13_16.png
Görev Yöneticisi 3.12.2019 18_13_19.png

şu dns istemcisi felan sonra bide system var kullanıyor engelliyemiyorum görev sonlandıramıyorum

Aslında pek bir sorun yok gibi. Benim ağ kullanımı daha fazla ama ping yok. İnternet sağlayıcınla görüş belki bir çare bulabilirler.
Ya görünüşde öyle ama lol oynuyorum ping 30 ms sabit olması gerekirken 300 e 400 e uçuyor cmden ölçüm yapıyorum bu dns system kullanmadımı sunucu sabit 27 ms gösteriyor
FR33THY'nin gereksiz hizmetleri kapatan batch dosyası işinize yarayabilir, sıkıntı çıkarırsa geri alma dosyası var. Bu dosyayı kullandıktan sonra disk yönetimi çalışmayacaktır çalışması için Eki Görüntüle 468201
hizmetini açmanız lazım.

programmı bu ? kusura bakma fazla bilmiyorum
netlimitler 4 kullandımda pek işe yaramdı o sistem internetide yavaşladı sıfırlamak zorunda kaldım onun için pek kullanasım yok program

Son düzenleme:
Ya görünüşde öyle ama lol oynuyorum ping 30 ms sabit olması gerekirken 300 e 400 e uçuyor cmden ölçüm yapıyorum bu dns system kullanmadımı sunucu sabit 27 ms gösteriyor

programmı bu ? kusura bakma fazla bilmiyorum
netlimitler 4 kullandımda pek işe yaramdı o sistem internetide yavaşladı sıfırlamak zorunda kaldım onun için pek kullanasım yok program

.bat dosyası, not defteri ile yazılmış cmd ile gereksiz hizmetleri sıra sıra kapatıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın bazıları kapanmayabilir.

Bir sorun olursa geri alma dosyası "Enable Services.bat" dosyasını yönetici olarak çalıştırın, devredışı bıraktığı tüm hizmetleri geri açar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı