Çözüldü Windows 10 Home etkinleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 10 Home indirmiştim, ISO olarak USB diske yazdırdım ve kuruluma başladım, benden lisans anahtarı istedi bende lisans anahtarım yok seçeneğini kullandım.
Arayüz (masaüstü) geldiğinde ise Windows etkinleştirilmişti ben anlam veremedim bilen varsa yardımcı olur mu ve ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu an bu durumda kullansam ne gibi bir sıkıntı olur.
Eğer biliyorsanız lisansı nasıl kaldırabilim yani sahte(korsan) olanı.
Bilgisayarı çok kullanmıyorum demişsiniz. Lisans anahtarı olmadan kullanmanızda bir sorun olmayacaktır . Arama çubuğuna "CMD" yazın ve komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Ardından sırasıyla bu kodları girin.

slmgr /upk
slmgr /cpky

Bu işlemlerden sonra lisans anahtarınız kaldırılmış olur. İşinize yaradıysa mesajımı "en iyi cevap"olarak işaretleyebilirsiniz.
Öncesinde herhangi bir siteden Windows 10 Key aldınız sanırım, otomatik olarak etkinlesmiş. Bir problem yok.

Yok daha önce hiç Key almadım fakat Windows 7 aktivasyonu 10'a da geçerli oluyorya acaba o yüzden olabilir mi Windows 7 Home sürümlerini cracklı olarak kullanmıştım az önce forumda okudum anakarta kaydetmiştir sahte Key'i demişler olabilir mi?
Satın alması için de ayrıca kredi kartı veya gerekli hiçbir şey vermedim.
Yok daha önce hiç Key almadım fakat Windows 7 aktivasyonu 10'a da geçerli oluyorya acaba o yüzden olabilir mi Windows 7 Home sürümlerini cracklı olarak kullanmıştım az önce forumda okudum anakarta kaydetmiştir sahte Key'i demişler olabilir mi?
KMSpico adlı bir program var Google'dan ulaşabilirsiniz o uygulamayı kurup, uygulamayı açın kırmızı butona basınca aktifleştirmiş olacaksın.

Çok teşekkür ederim ama zaten süresiz etkinleştirilmiş lütfen yardımcı olabilir misiniz.

Muhtemelen öyle oldu. Format sonrası lisans kalkmadığına göre manuel olarak lisansı kaldırın. OEM lisans satın alarak etkinleştirin.
Bu konuya bir göz atın.

Muhtemelen öyle oldu. Format sonrası lisans kalkmadığına göre manuel olarak lisansı kaldırın. OEM lisans satın alarak etkinleştirin.
Bu konuya bir göz atın.

Şu an satın alacak durumum yok fakat bana bir sıkıntı çıkarır mı peki bu durum.
Bu arada benimle ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00