Çözüldü Windows 10 Home etkinleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 10 Home indirmiştim, ISO olarak USB diske yazdırdım ve kuruluma başladım, benden lisans anahtarı istedi bende lisans anahtarım yok seçeneğini kullandım.
Arayüz (masaüstü) geldiğinde ise Windows etkinleştirilmişti ben anlam veremedim bilen varsa yardımcı olur mu ve ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu an bu durumda kullansam ne gibi bir sıkıntı olur.
Eğer biliyorsanız lisansı nasıl kaldırabilim yani sahte(korsan) olanı.
Bilgisayarı çok kullanmıyorum demişsiniz. Lisans anahtarı olmadan kullanmanızda bir sorun olmayacaktır . Arama çubuğuna "CMD" yazın ve komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Ardından sırasıyla bu kodları girin.

slmgr /upk
slmgr /cpky

Bu işlemlerden sonra lisans anahtarınız kaldırılmış olur. İşinize yaradıysa mesajımı "en iyi cevap"olarak işaretleyebilirsiniz.
Ne gibi bir riskleri vardır yani ben bu bilgisayarı ayda yılda bir açarım.
Önemli bir dosyamda yok.
Ayrıca lisansı kaldırırım ama lisanssız kullanabilirim değil mi Windows'u.

Ben zaten Windows 10'a yapmadım 7 Home'ye yapmıştım önceden onu kaydetmiş olabilir mi?
Kullanabilirsiniz bir problem olmaz.

Teşekkür ederim benim için en iyi cevabı siz verdiniz.
Bende bir şey olur diye korkmuştum.
Ben zaten Windows 10'a yapmadım 7 Home'ye yapmıştım önceden onu kaydetmiş olabilir mi?

Teşekkür ederim benim için en iyi cevabı siz verdiniz.
Bende bir şey olur diye korkmuştum.

Peki sizin linkteki kaldırma işlemi programı silmek ama ben Windows 7 kullandığım zaman yapmıştım formattan sonra bir program veya başka bir şey kullanmadım ki? Neyi sileceğim.

Ne gibi bir riskleri vardır yani ben bu bilgisayarı ayda yılda bir açarım.
Önemli bir dosyamda yok.
Ayrıca lisansı kaldırırım ama lisanssız kullanabilirim değil mi Windows'u.
Lisanssız kullanın veya 10-20 TL'de Windows 10 keyleri var. GittiGidiyor üzerinden almanızı tavsiye ederim. Lisanssız kullanırsanız kişiselleştirme seçenekleriniz kısıtlanır sadece. Windows'un temasını değiştiremezsiniz mesela.

Lisanssız kullanın veya 10-20 TL'de Windows 10 Key'leri var. Gittigidiyor üzerinden almanızı tavsiye ederim. Lisanssız kullanırsanız kişiselleştirme seçenekleriniz kısıtlanır sadece. Windows'un temasını değiştiremezsiniz mesela.

Bilgisayarı çok kullanmıyorum demişsiniz. Lisans anahtarı olmadan kullanmanızda bir sorun olmayacaktır . Arama çubuğuna "CMD" yazın ve komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Ardından sırasıyla bu kodları girin.

slmgr /upk
slmgr /cpky

Bu işlemlerden sonra lisans anahtarınız kaldırılmış olur. İşinize yaradıysa mesajımı "en iyi cevap"olarak işaretleyebilirsiniz.

Çözüm
Bilgisayarı çok kullanmıyorum demişsiniz. Lisans anahtarı olmadan kullanmanızda bir sorun olmayacaktır. Arama çubuğuna "CMD" yazın ve komut ismini yönetici olarak çalıştırı. Ardından sırasıyla ku kodları girin.

slmgr /upk.
Slmgr /cpky

Tabii ki işaretlerim bana vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
Korkulacak bir durum yok değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00