BpK

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar!

Sormak istediğime gelirsek elimde Windows 10 Home OEM anahtarı olduğunu varsayalım. Ben bu anahtarı Windows 10 Home Single Language ile etkinleştirebilir miyim? Şu anki Media Creation Tool'da sadece "Windows 10" ve "Windows 10 Home Single Language" seçenekleri bulunmakta. Eski versiyonunda Windows 10 Pro, Home gibi ayrı seçenekleri vardı ki hangi sürümü indirmem gerektiğini biliyordum. Eğer "Windows 10" seçeneğini indirirsem kurulumda Pro, Home, Enterprise gibi seçebilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhabalar!

Sormak istediğime gelirsek elimde Windows 10 Home OEM anahtarı olduğunu varsayalım. Ben bu anahtarı Windows 10 Home Single Language ile etkinleştirebilir miyim? Şu anki Media Creation Tool'da sadece "Windows 10" ve "Windows 10 Home Single Language" seçenekleri bulunmakta. Eski versiyonunda Windows 10 Pro, Home gibi ayrı seçenekleri vardı ki hangi sürümü indirmem gerektiğini biliyordum. Eğer "Windows 10" seçeneğini indirirsem kurulumda Pro, Home, Enterprise gibi seçebilecek miyim?
Olmaz. Home seçebilirsiniz. Ama Pro yapmanın ayrı yolları var Windows 10' u yükledikten sonra.

Demek istediğim Home keyi ile Home Single Language etkinleştirebilir miyim? Bildiğim kadarı ile hayır. Zaten Pro'ya yükseltmek gibi bir amacım yok.

Demek istediğim Home keyi ile Home Single Language etkinleştirebilir miyim? Bildiğim kadarı ile hayır. Zaten Pro'ya yükseltmek gibi bir amacım yok.
Home SL kurmak yerine niye Home kurmuyorsunuz? Windows 10 seçeneği Home ve Pro sürümünü içerir. Yükledikten sonra lisansınıza göre otomatik olarak değişir.

Windows 10 ISO

upload_2016-9-11_11-2-59.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı