Windows 10 Home Single Edition ürün anahtarı etkinleştirilmiş

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
Kingston 250 gb
Ekran kartı
Nvidia geforce 840m
Anakart
Asus
İşlemci
İ7 4510u
Arkadaşlar ben Windows 10 laptopuma Rufus kullanarak format attım çünkü öncesinde bilmeden KMSpico kullanmıştım fakat bana ürün anahtarı sormadan etkinleştirilmiş. Rufus böyle bir şey yapar mı?

Arkadaşlar ben Windows 10 laptopuma Rufus kullanarak format attım çünkü öncesinde bilmeden KMSpico kullanmıştım fakat bana ürün anahtarı sormadan etkinleştirilmiş. Rufus böyle bir şey yapar mı?
bende daha dün attım bendede oldu kmspico ile etkinleştirdikten sonra microsoft hesabınızı girdiyseniz o windows u etkinleştirilmiş görüyor dolayısıyla sizi windows 10 aldı olarak görüyor ve diğer etkinleştirmelerinizde otomatik etkinleştiriyor

Bende daha dün attım bende de oldu KMSpico ile etkinleştirdikten sonra Microsoft hesabınızı girdiyseniz o Windows'u etkinleştirilmiş görüyor dolayısıyla sizi Windows 10 aldı olarak görüyor ve diğer etkinleştirmelerinizde otomatik etkinleştiriyor.

Yani KMSpico gitmişmi oluyor Microsoft hesabına girmiştim bu arada zorunluluktan. Düzenleme: İlk KMSpico etkinleştirdiğimde Microsoft hesabına girmiştim. Yani o ürün anahtarı Microsoft hesabınamı kayıtlı şu an? O yüzden mi etkinleştirdi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı