Windows 10 Home sistem tamirden Enterprise 2017 olarak geldi

Miyamura

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma 10 gün önce su döküldü, tamire verdik. (laptop) Tamire verdiğimizde Windows 10 Home ve 1TB alana sahipti. Tamirden aldığımız 120GB ve Windows 10 Enterprise olmuştu. (hard diskin değiştiğinden haberimiz vardı fakat 120GB olacağı söylenmemişti.) Bilgisayar gelir gelmez 40GB alan doluydu, anlık sinir ile hemen formatladım ve bilgisayarın Windows'u bozuk çıktı, ne yapacağımı bilmiyorum. Böyle kaldı, konu hakkında bilgisi olan herhangi birisi yardım ederse çok sevinirim.

16200494899295187782426579894263.jpg

Babanıza söyleyin hocam gidin bilgisayarcıya konuşun bu nedir diye. Bana olsa çoktan ortalığı ayağa kaldırırdım. Sakın ama sakın bir daha bilgisayarcıya vermeyin, servise gönderin. Bilgisayarcıya vereceğiniz parayı servise verin.
Babam bilgisayar böyle olduktan sonra bana çok kızdı, ortalığı ayağa kaldırmaya çalışsam neler olur bilemiyorum. Bilgisayarda yeni (3 yıllık) fazla üstede çıkamıyorum..

Babam bilgisayar böyle olduktan sonra bana çok kızdı, ortalığı ayağa kaldırmaya çalışsam neler olur bilemiyorum. Bilgisayarda yeni (3 yıllık) fazla üstede çıkamıyorum.

Haklı olan sizsiniz. Bilgisayarcı sizi dolandırmış. Babanıza durumu sakin bir şekilde anlatın.

Son düzenleme:
Bilgisayarıma 10 gün önce su döküldü, tamire verdik. (laptop) Tamire verdiğimizde Windows 10 Home ve 1TB alana sahipti. Tamirden aldığımız 120GB ve Windows 10 Enterprise olmuştu. (hard diskin değiştiğinden haberimiz vardı fakat 120GB olacağı söylenmemişti.) Bilgisayar gelir gelmez 40GB alan doluydu, anlık sinir ile hemen formatladım ve bilgisayarın Windows'u bozuk çıktı, ne yapacağımı bilmiyorum. Böyle kaldı, konu hakkında bilgisi olan herhangi birisi yardım ederse çok sevinirim.

Eki Görüntüle 1005384
*Noodle suyu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00