Windows 10 Home SL ürün anahtarı nereden alınır?

furkanyaman1162

Decapat
Laptopu garantiye gönderdim, geldiğinde Windows 10 Home Single Language kuruluydu ancak etkinleşmemişti. Ben de ürün anahtarı arıyorum. Bazı siteler Windows 10 Home keyi de olabilir ancak emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Oradaki SL "Single Language" demek yani sadece Türkçe dili olarak kullanılabiliyor işletim sistemi herhangi bir siteden aldığınız Windows 10 Home keyi işinizi görecektir hatta Pro sürümünü bile alabilirsiniz kendi içerisinde sıfırlanmadan update ediyor diye biliyorum.

Windows Home Single Language'yi şahsen sevmiyorum ve tavsiye etmiyorum. Birçok servise erişemiyorsun, ayar değiştiremiyorsun. Bunlar senin için problem değilse arkadaşın yazdığı gibi herhangi bir Home Single Language anahtarı iş görecektir. Pro tavsiye ediyorum.

Ulaşıp ulasmama önemli degil, tek merakim Home urun anahtari Home Single Language'ye olur mu? Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Yani hic format atmadan urun etkinlestirmeden Home urun anahtari girsem olur mu?
Başka birisi de dedi önce format atman lazım Single Language'den çıkıp öyle gireceksin anahtarı diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok emin değilim açıkcası. Denemekte fayda var. "Pro" olsa üstteki arkadaşın söylediği gibi kendini update eder ancak "Home" nasıl oluyor bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı