Windows 10 Home'a Pro key girdikten sonra etkinleştirme sunucusuna bağlanılamıyor hatası

Rhaegar37

Femtopat
Katılım
15 Şubat 2024
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, orijinal, PC ile birlikte gelen Windows 10 Home kullanıyordum. İnternet üzerinden Pro keylerden bi' tanesini deneme amaçlı sürüm yükseltme kısmında denedim. Ancak Enterprise sürümü kurulmuş ve "Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucularına bağlanılamadığı için Windows'u etkinleştiremiyoruz" uyarısını alıyorum. Şimdi ben tekrardan orijinal olan sürümüme nasıl dönüş yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
 
Oyunları attığın disktede Windows dosyaları var. Önce sıfırlamayı denedin olmazsa USB üzerinden atacaksın.
Ben zaten konuyu açmadan önce ayarlardan sıfırla seçeneği ile bir defa sıfırladım. Ancak yine enterprise olarak açıyor. Benim istediğim sıfır kurulum yaparken microsoft hesabı ile windows'un tekrar kurulması. O da mümkün değilse USB üzerinden yeniden windows kurmam gerekiyor sanırım.
 
Ben zaten konuyu açmadan önce ayarlardan sıfırla seçeneği ile bir defa sıfırladım. Ancak yine Enterprise olarak açıyor. Benim istediğim sıfır kurulum yaparken Microsoft hesabı ile Windows'un tekrar kurulması. O da mümkün değilse USB üzerinden yeniden Windows kurmam gerekiyor sanırım.

Evet %90 USB üzerinden kurulum ile çözülecek bu durum hocam. Ama sana tavsiyem alabiliyorsan diğer diskteki dosyalarınıda dışarı al. Çünkü tüm diskleri sil temiz olsun tek diskte Windows dosyaları oluşsun. Sende 2 tane var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı