Çözüldü Windows 10 için en güncel ISO dosyasını nereden indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yukarıda da belirttiğim gibi en güncel ISO dosyası nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan "Aracı Şimdi İndirin" seçeneğinden uygulamayı indir sonra dilersen iso dosyasını elde edebilirsin veya flash belleğe kurulum dosyası oluşturabilirsin.

Çözüm
Windows 10'u İndirin buradan biraz aşağıya indirip aracı indidirn basın zaten kendiniz anlayabilirsiniz ben böyle eski PC'me kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan "Aracı Şimdi İndirin" seçeneğinden uygulamayı indir sonra dilersen iso dosyasını elde edebilirsin veya flash belleğe kurulum dosyası oluşturabilirsin.
Aracı indirmeden şu şekilde devam edebilirsin:

1-)Sağ tıklayıp incele kısmını açın ve açılan pencerenin sol üstündeki şu simgeye basın:

2-) Daha sonra sayfayı yenileyip inceleme kısmını sağ üstten kapatın. Buradan sürüm seçip direkt indirebilirsiniz.

Hocam sorunuz ''nereden'' indirilirdi. Ben ''nasıl daha hızlı'' indireceğinizi gösterdim, o sebeple beni işaretlemenize gerek yok.

Merhaba, yukarıda da belirttiğim gibi en güncel ISO dosyası nereden bulabilirim?

Son güncelli ISO:
Nfwork 3.5 dahil etmek istiyorsan tik koyarsın.
ESD olarak istiyorsan yine tik atarsın.

Kendine göre biraz modlamak istiyorsan:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…