Windows 10 için Güvenlik Yazılımı Önerisi

combofix

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Windows 10 için Güvenlik yazılımı kurmak istiyorum. Aklımda Comodo Internet Security Pro 8 var. 4.99$ yaklaşık 14 liraya geliyor. 1 yıllık en cezbeden kısmı live support desteği vermesi bilgisayardaki hertürlü sorun için fakat diğer yandan ücretsiz 360 Total Security kafamı karıştırıyor. Windows Defender'a teslim etmekte diğer alternatifim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Online Oyun oynuyorum sık sık online alışveriş yapıyorum çok olmasada usb bellek kullanıyorum. Windows mağazası dışında fazla program indirmiyorum. Fakat film ve dizi izlemek istediğimde birçok zararlı içerikli reklamlı ve oltalama yapan site ile karşılaşıyorum. Tarayıcı olarak Microsoft Edge kullanıyorum şuan uzantı desteği olmadığı için biraz sıkıntılı fakat başka tarayıcı kullanmaya sıcak bakmıyorum. Sistemim Lenovo Y510p Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
360 Total Security veritabanlı olarak çalışması güzeldir fakat bazı üst düzey saldırılara karşı yetersizdir. Ücretli yazılım kullanmak istiyorsan CIS Pro uygun olabilir. GeekBuddy üzerinden sistem kontrolü yapmaktalar. HIPS tabanlı korumada Comodo başarılıdır. Kullanımına alıştıktan sonra bir sorun yaşamazsın.

Bu linkten

Comodo Internet Security Pro with 1 year FREE Service and Support satın aldım Comodo Internet Security Pro 8' i. 3 bilgisayar için lisans veriyormuş ablamın bilgisayarına da kurdum teknik uzmandan yardım isteyerek gerekli güncelleştirme ve ayarları uygulattım, bilgisayar bakımını yaptırdım şuan gayet güzel sistem performansını normal kullanımda, oyunlarda ve web kullanımında hiç etkilemiyor açılışta çok az fark edebiliyorsunuz gecikmeyi fakat tarama sırasında bilgisayar kullanılamaz hale geliyor. Sandbox teknolojisi gayet iyi işliyor. Gördüğüm eksikleri oyuna girdiğimi otomatik algılamıyor manuel olarak değiştirmek zorunda kalıyorsunuz oyun moduna, zararlı tespit oranı düşük ama sandbox ve hips modülüyle bu eksiğini kapatabiliyor. Diğer eksi yanı bilgisayar optimizasyonu ve temizliği yapan bir ek araç sunmuyor gerçi bunun çözümü de canlı destek hizmeti :) artıları daha fazla ağır basıyor şuan gayet memnunum kullanacaklara tavsiye ederim fakat yine de tarama amaçlı ek bir yazılıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Ücretsiz versiyonundan tek farkı canlı destek hizmeti olması. Değer mi derseniz bilgisayarında sorun olunca başıma ekşiyen ablamdan kurtulmak paha biçilemez :D tercih size kalmış diye bilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı