Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şu an Firefox kullanıyorum ve gayet memnunum. Denemek için yeni Edge'e bakmıştım ve tasarımı gerçekten çok güzel. Eklenti için de Chrome Web Mağazası kullanılıyor. Yani bu büyük bir avantaj. Google Çeviri eklentisi ile sayfaları isterseniz otomatik olarak Türkçeleştirebiliyorsunuz. Sadece stabil bir tarayıcı değildi deneyimlerime göre. Sonra Firefox'uma geri döndüm.
Chrome zaten herkesin kullandığı tarayıcıydı. Popülerliği düştü. Bende bırakıp Opera geçtim oda güzeldi. Sonra Edge Chrome alt yapısı kullanınca gayet hoşuma gitti kullanmaya başladım. Firefox’un da tasarımı vs çok hoştu ama bir kaç sıkıntı yaşadım. YouTube music de şarkı dinlerken donmalar vs vardı, çok RAM yiyordu. Edge şu an en iyisi kullandığım.