Windows 10 İçin Kurtarma Seçenekleri

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10 İçin Kurtarma Seçenekleri
Windows 10 kullanıcıları yaşadıkları sorunları çözmek için kurtarma seçeneklerini nasıl kullanacaklarını bu rehberimizde bulabilirler. Sorun Kurtarma Seçeneği Son yüklediğiniz uygulama, sürücü ya da güncelleştirme sonrasında bilgisayarınızda sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Sistem Geri Yükleme Noktasından Geri Yükleyin Bilgisayarınız düzgün çalışmıyor ve yakın zamanda herhangi bir uygulama, sürücü ya da güncelleştirme yüklemediniz. Bilgisayarınızı Sıfırlayın Windows başlatılamıyor ve daha önce […]

Devamı: Windows 10 İçin Kurtarma Seçenekleri
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hocam ben o son mevzuyu yapmaya çalıştığımda hata veriyor, eski sürümüne geri dönmeyi. Benim alette görev zamanlayıcı açılmadığından ne nvidia'nın programını ne de disk birleştiriciyi açabiliyorum (gördüklerim bunlar). Son güncellemeden sonra oldu bunların hepsi de. Ne yapacağım bilmiyorum, dosyaların silinmesini de göze alamıyorum tez yazıp duruyoruz bu aralar :(

Eğer sistem açılıyorsa:
  1. Ayarlar menüsü.
  2. Distem geri yükleme seçeneği aramalardan da arasanız da çıkıyor.
  3. Sistemi geri yükleme olmuyorsa da sıfırlama.
  4. Kurtarma sürücü var ise geri yükleme yada sıfırlama yapmak için Windows'un yükleme medyasını kullanma.
  5. Eğer eski sisteme dönmek isterseniz de önceki sistemin windows yükleme medyası varsa kullanabilirsiniz.
Not: Bu işte teknik bir bilgiye ihtiyaç var. Ben de bu konuda biraz bilgi sahibim ama daha iyisi için araştırma yapmak bence sizin için en iyisi iç daha doğru olabilir ve daha iyi bilgiler edinebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı