Windows 10 için sürüm önerisi

Yağızwow

Hectopat
RAM
4 GB RAM
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 9500GT
Anakart
ECS G31T-M7
İşlemci
Intel Q8300
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır Windows 7 kullanıyordum fakat artık iyice hiçbir uygulamayı kullanamamaya başladım destekleri sona erdiği için. 1 ay öncesinde Windows 10 Pro kurdum fakat gerçekten kasıyor ve donuyor.
Sistemim şu şekilde.
NVIDIA GeForce 9500GT.
4 GB RAM
Intel Q8300.
ECS G31T-M7 anakart.
Kasmayan bir Windows 10 sürümü için öneri istiyorum sizden. Bu işlere çok uzağım. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Windows 10 kaldırmaz o cihaz Windows 8.1 önerebilirim fakat destegi yok ama FPS kaybı yaşamazsın.

Arkadaşlar selam. Uzun zamandır Windows 7 kullanıyordum fakat artık iyice hiçbir uygulamayı kullanamamaya başladım destekleri sona erdiği için. 1 ay öncesinde Windows 10 Pro kurdum fakat gerçekten kasıyor ve donuyor.
Sistemim şu şekilde.
NVIDIA GeForce 9500GT.
4 GB RAM
Intel Q8300.
ECS G31T-M7 anakart.
Kasmayan bir Windows 10 sürümü için öneri istiyorum sizden. Bu işlere çok uzağım. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Diğer hocamın da dediği gibi Windows 8.1 sizin için en iyisi.

Windows 10 kaldırmaz o cihaz Windows 8.1 önerebilirim fakat destegi yok ama FPS kaybı yaşamazsın.

Yani Spotify dahi açamıyorum dostum Windows 7 desteğini kaldırdığı için. Heves ettim LoL oynamak istiyorum hiç daha önce oynamadım. Fakat Windows 7-8 desteklemiyormuş artık. Onuda mı kaldırmaz?

Steam kullanıyor musun dostum?

Evet.

Yani Spotify dahi açamıyorum dostum Windows 7 desteğini kaldırdığı için. Heves ettim LoL oynamak istiyorum hiç daha önce oynamadım. Fakat Windows 7-8 desteklemiyormuş artık. Onuda mı kaldırmaz?

Evet.

Windows 10 altı kullanamazsın o zaman. Modlanmış bir Windows kurabilirsin sistemi rahatlatacaktır.

Ghost Spectre tarafından modlanmış Windows 10 kullanabilirsin.(modlanmış Windows olduğundan sorumluluk kabul etmiyorum.)

Bir de işlemcine biraz overclock yaparsan sistem akacaktır.

Windows 10 altı kullanamazsın o zaman. Modlanmış bir Windows kurabilirsin sistemi rahatlatacaktır.

Ghost Spectre tarafından modlanmış Windows 10 kullanabilirsin.(modlanmış Windows olduğundan sorumluluk kabul etmiyorum.)

Bir de işlemcine biraz overclock yaparsan sistem akacaktır.

Burada bir sürü link var hocam. Hangisini indirmeliyim?

Sistemim şu şekilde.
NVIDIA GeForce 9500GT.
4 GB RAM
Intel Q8300.
ECS G31T-M7 anakart.

Kardeşimin laptopunun aynısı.Normalde 3 dakikada açılıyordu.SSD satın alıp Windows 10 kurunca şuan kısa sürede açılıyor.Fakat Excel gibi uygulamalarda takılmalar söz konusu.Ram 4 aslında yeterli.Fakat işlemci çok önemli.saçma sapan hizmetler arka planda çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı