Windows 10 için sürüm önerisi

Kardeşimin laptopunun aynısı. Normalde 3 dakikada açılıyordu. SSD satın alıp Windows 10 kurunca şu an kısa sürede açılıyor. Fakat Excel gibi uygulamalarda takılmalar söz konusu. RAM 4 aslında yeterli. Fakat işlemci çok önemli. Saçma sapan hizmetler arka planda çalışıyor.

Masaüstü reisim benimki kendim topladım :D Ghost Spectre diye bir olay var uzağım bu konulara dediğim gibi. En hafif Windows 10 sürümünü yapmış sanırım. Onu kuracağım herkes bayağı memnun gördüğüm kadarıyla.

Masaüstü reisim benimki kendim topladım :D Ghost Spectre diye bir olay var uzağım bu konulara dediğim gibi. En hafif Windows 10 sürümünü yapmış sanırım. Onu kuracağım herkes bayağı memnun gördüğüm kadarıyla.
Arkaplanda çalışan (kimine göre) gereksiz uygulamaları, hizmetleri kaldırmış. Düşük sistemi olanlarda biraz daha rahat çalışıyor sistem. Önceki mesajda da belirttiğim gibi işlemcine overclock yap. Hissedilir bir hızlanma göreceğinden eminim. Elinde hiç para var mı? Upgrade önereyim.

Arka planda çalışan (kimine göre) gereksiz uygulamaları, hizmetleri kaldırmış. Düşük sistemi olanlarda biraz daha rahat çalışıyor sistem. Önceki mesajda da belirttiğim gibi işlemcine overclock yap. Hissedilir bir hızlanma göreceğinden eminim. Elinde hiç para var mı? Upgrade önereyim.

Reisim şu an dediğin Windows'u Rufus'a yazdım kuruyorum Windows'u yükleniyor. GHOST SPECTRE buradan indirdim normal bootable yazan linki indirdim.

Arkadaşlar selam. Uzun zamandır Windows 7 kullanıyordum fakat artık iyice hiçbir uygulamayı kullanamamaya başladım destekleri sona erdiği için. 1 ay öncesinde Windows 10 Pro kurdum fakat gerçekten kasıyor ve donuyor.
Sistemim şu şekilde.
NVIDIA GeForce 9500GT.
4 GB RAM.
Intel Q8300.
ECS G31T-M7 anakart.
Kasmayan bir Windows 10 sürümü için öneri istiyorum sizden. Bu işlere çok uzağım. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Hocam bu sistemde SSD varsa düşük sürümlerden LTSB 1607 hadi güncel olsun derseniz 20H2 kurulabilir 20H2 bile fazla gelir HDD varsa unutun zaten 8.1 geçin.

Hocam bu sistemde SSD varsa düşük sürümlerden LTSB 1607 hadi güncel olsun derseniz 20H2 kurulabilir 20H2 bile fazla gelir HDD varsa unutun zaten 8.1 geçin.

Anlık Ghost Spectre Windows 10 20H2 Superlight kurdum. Windows 8.1'den çok daha akıcı. Ve evet HDD'li sistem. Bir sıkıntısı yok şu anlık. İleriki süreçte neler olur bilmiyorum.

Anlık Ghost Spectre Windows 10 20H2 Superlight kurdum. Windows 8.1'den çok daha akıcı. Ve evet HDD'li sistem. Bir sıkıntısı yok şu anlık. İleriki süreçte neler olur bilmiyorum.

Hocam bende kurmuştum superlite değil di ben compact kurmuştum duruyor halen sileceğim zaten hocam o kadar oynanmışki SSD'li bile hızlı ama stabil değildi yani çok oynanmış FPS iyi ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı