Rehber Windows 10 için Windows 11 ikon paketi

İlk başta değişik geliyor ama hakikaten güzel ikonlar. Ben de Windows 10 yükledim ve 11 ikonlarını kullanıyorum, harika görünüyor

Bir de Başlangıç Menüsünde ki klasörlere bunu yapabilir miyiz? Ve Windows 10 Başlat'ı ekranın ortasına almak için 3. Parti Yazılım uygulamaları kullanırsam zararı olur mu?

Bir de Başlangıç Menüsünde ki klasörlere bunu yapabilir miyiz? Ve Windows 10 Başlat'ı ekranın ortasına almak için 3. Parti Yazılım uygulamaları kullanırsam zararı olur mu?
Bir bilgim yok malesef kardeşim.

Şurada simgeleri ortalamayı program kullanmadan halletmiş sanırım bir kardeşimiz.

Böyle bir şeyin Windows 7 gibi olanı var mı?

Merhaba, evet vardır YouTube'dan araştırarak bulabilirsiniz. Bulamazsınız ben yardımcı olurum.

Bu yöntemi biliyorum ama Windows Başlat ikonu sağda kalmaya devam ediyor. Onu da ortaya alabilmek isterdim.

Merhaba bu ikon paketini kullanırsam GTA V gibi Online oyunlarda anti hile koruması sorun yaratır mı? Banlamak istemiyorum.
Bir YouTube yorumunda görmüştüm aynen şöyle:

Sistem dosyalarını patchlemek dijital imzalarını kaybetmelerine sebep olur. Online oyun oynuyorsanız anti hile yazılımları sıkıntı çıkartabilir.

Merhaba bu ikon paketini kullanırsam GTA V gibi Online oyunlarda anti hile koruması sorun yaratır mı?
Herhangi bir fikrim yok. GTA Online'daki sistem sadece oyunun dosyalarının değişikliğiyle ilgileniyor diye biliyorum.

Diğer hile korumaları için sorun yaratabilir ama GTA Online için pek sanmıyorum sorun olacağını. Tabii karar sizin.

Hocam bu ikonları şu an kullanıyorum çok memnunum. Peki Microsoft uygulamalarının Windows 11'deki ikonlarını elde edebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…