Windows 10 için Windows 7 teması nasıl uygulanabilir?

Makaleler
16
Yer
Türkiye
Daha fazla  
RAM
16 GB
İşlemci
i7-9750H
Görev çubuğu, arka plan, dosya gezgini gibi kısımların Windows 7 görüntüsünde olmasını istiyorum. Aero tema arayüzü olursa çok iyi olur. Bilgisayar performansından çok ödün vermeden, ücretsiz şekilde halledebileceğim bir yazılım var mı?

Şöyle bir video buldum işinize yararsa eğer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pencere kenarları değişmiyor, sadece başlat menüsünü değiştirmiş oluyorsunuz. Zamanında bende bunu yapmayı denedim ancak UWP uygulamaları benim değiştirdiğim kenarlar ile biraz bug'a girdi.

WindowBlinds gibi programlar kullanılabilir ancak ücretsiz olmadığından tavsiye edemiyorum.

Bunu inceledim, fakat pek benzemiyor Windows 7'ye. Başka bir alternatif var mı?

Pencere kenarları değişmiyor, sadece başlat menüsünü değiştirmiş oluyorsunuz. Zamanında bende bunu yapmayı denedim ancak UWP uygulamaları benim değiştirdiğim kenarlar ile biraz Bug'a girdi.

Windowblinds gibi programlar kullanılabilir ancak ücretsiz olmadığından tavsiye edemiyorum.

Windowblinds ücreti ne kadar?

Bunu inceledim, fakat pek benzemiyor Windows 7'ye. Başka bir alternatif var mı?
Zamanında benim de izlediğim ve uyguladığım bir video vardı, adam o kadar kafayı yemiş ki Resource Hacker ile winver ekranından bile Windows 11'i kaldırmış yerine 7 koymuş.

Bütün programlar ücretsiz olmadığı için tavsiye edemem ancak göz atmanızda fayda var. Bu arada şimdiden söyleyeyim: UWP uygulamalar biraz bug'a giriyor pencerelerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windowblinds ücreti ne kadar?
Steam'de 10 dolar.

Aynı şirketin Start11'ini kullanıyorum, güzel yazılım.
1706707243337.png

Görev çubuğu, arka plan, Dosya Gezgini gibi kısımların Windows 7 görüntüsünde olmasını istiyorum. Aero tema arayüzü olursa çok iyi olur. Bilgisayar performansından çok ödün vermeden, ücretsiz şekilde halledebileceğim bir yazılım var mı?

Bu konuya bakabilirsiniz.

Bu konuya bakabilirsiniz.

Bu olmuyor bende. Konudaki program çalışmıyor sistemimde.

Zamanında benim de izlediğim ve uyguladığım bir video vardı, adam o kadar kafayı yemiş ki Resource Hacker ile winver ekranından bile Windows 11'i kaldırmış yerine 7 koymuş.

Bütün programlar ücretsiz olmadığı için tavsiye edemem ancak göz atmanızda fayda var. Bu arada şimdiden söyleyeyim: UWP uygulamalar biraz bug'a giriyor pencerelerde.

Steam'de 10 dolar.

Aynı şirketin Start11'ini kullanıyorum, güzel yazılım.
Eki Görüntüle 2103181

Hiçbiri beğeneceğim şekilde olmuyor ya, Windows 7 USB'si hazırlamama çok az kaldı. Frutiger aero tarzındaki görselleri seven biriyim. Keşke sistemi baştan aşağıya o tarz bir şeye dönüştürebilsem.

Son düzenleme:
Hiçbiri beğeneceğim şekilde olmuyor ya, Windows 7 USB'si hazırlamama çok az kaldı. Frutiger aero tarzındaki görselleri seven biriyim. Keşke sistemi baştan aşağıya o tarz bir şeye dönüştürebilsem.
Ben de Frutiger Aero'ya bayılırım, en sevdiğim tasarım stilidir ancak benim durumum sizinkinden de kötü.

Windows 7 kurmayı en son denediğimde laptopumdaki bütün USB girişleri 3.1 olduğundan ve Windows 7'nin de vanilla halinde USB 3.1 desteği olmadığından fare çalışmamıştı. Yani driver kurmam gerekiyor ama onu da yapamıyorum.

Klavyede de driver gerektiğinden kuramadım kaldı öyle.

En iyi antivirüs kullanıcıdır, bu forumda moderatör olabildiğinize göre herhalde neyin tehlikeli olup olmadığını biliyorsunuzdur. Tarayıcılar desteğini kesmediyse bence hala geçilebilir.

Ben de Frutiger Aero'ya bayılırım, en sevdiğim tasarım stilidir ancak benim durumum sizinkinden de kötü.

Windows 7 kurmayı en son denediğimde laptopumdaki bütün USB girişleri 3.1 olduğundan ve Windows 7'nin de vanilla halinde USB 3.1 desteği olmadığından fare çalışmamıştı. Yani driver kurmam gerekiyor ama onu da yapamıyorum.

Klavyede de driver gerektiğinden kuramadım kaldı öyle.

En iyi antivirüs kullanıcıdır, bu forumda moderatör olabildiğinize göre herhalde neyin tehlikeli olup olmadığını biliyorsunuzdur. Tarayıcılar desteğini kesmediyse bence hala geçilebilir.

Maalesef, çok eski bir işletim sistemi. Steam desteği olsaydı belki geçilebilirdi. Ama şu anki haliyle geçmem muhtemelen. Bu Steam'de 10 dolar dediğiniz uygulama cihazı tamamen Windows 7 gibi gösteriyor mu? Dosya gezgini, aero, ikonlar ve diğer her şey dahil olmak üzere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı