L LeafSonic22 Kilopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #1 Windows 10 ile Elementary OS'u Dual Boot yaptım ama bilgisayar açılırken bir seçme ekranı çıkmadan sadece Elementary OS açılıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2018
Windows 10 ile Elementary OS'u Dual Boot yaptım ama bilgisayar açılırken bir seçme ekranı çıkmadan sadece Elementary OS açılıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Bilal Yavuz 27 Ağustos 2018 Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
Bilal Yavuz Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 170 Çözümler 1 27 Ağustos 2018 #2 Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair Artı 0 Eksi Çözüm
Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
KS KS L LeafSonic22 Kilopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #3 Bilal Yavuz dedi: Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sorunum çözüldü ama çıkan seçme yerinde çok fazla seçenek var bunları azaltabilir miyim? Artı 0 Eksi
Bilal Yavuz dedi: Deneyebilirsiniz. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sorunum çözüldü ama çıkan seçme yerinde çok fazla seçenek var bunları azaltabilir miyim?
Bilal Yavuz Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 170 Çözümler 1 27 Ağustos 2018 #4 Azaltabilmeniz gerek ama nasıl azaltıldığına pek hakim değilim. Artı 0 Eksi
KS KS L LeafSonic22 Kilopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #5 Bilal Yavuz dedi: Azaltabilmeniz gerek ama nasıl azaltıldığına pek hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Bilal Yavuz dedi: Azaltabilmeniz gerek ama nasıl azaltıldığına pek hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Çok teşekkürler