Windows 10 ile Linux nasıl Dual boot yapılır?

Desteklemesi gerekiyor. Deneme amaçlı MX Linux kurmayı dene istersen. Eski bilgisayarlar için ideal bir dağıtım.

Tamamdır çok sağ olasın buralarda senin gibi adam az bulunur. Bu arada hangi version fazla version var benimki birkaç yıl değil 15 yıllık.

Eski versionlara bakmalı mıyım çünkü gerçekten Linux nasıl çalışıyor bilmiyorum mesela ben doğduğumdan beri Windows kullandığım için bana Linux bir garip geliyor mesele Windows 7 ve Windows 10 ağırken Win 8.1 çok iyi çalışıyor o yüzden bende hangi version indirmeliyim MX Linux'ta.

Tamamdır çok sağ olasın buralarda senin gibi adam az bulunur. Bu arada hangi version fazla version var benimki birkaç yıl değil 15 yıllık.

Eski versionlara bakmalı mıyım çünkü gerçekten Linux nasıl çalışıyor bilmiyorum mesela ben doğduğumdan beri Windows kullandığım için bana Linux bir garip geliyor mesele Windows 7 ve Windows 10 ağırken Win 8.1 çok iyi çalışıyor o yüzden bende hangi version indirmeliyim MX Linux'ta.

Linux'a alışamadıysan Windows'un LTSC sürümlerini indirebilirsin.

OpenGL peki? Var mıdır orada tüm Windows 10'lar DirectX kullanmıyor mu?

Windows 8 stabil çalışıyorsa LTSC de çalışacaktır.
Şu foruma bakabilirsin.

Windows 8 stabil çalışıyorsa LTSC de çalışacaktır.
Şu foruma bakabilirsin.

Bunu kurduktan sonra OpenGL 3.3 gösteriyor ama yine açılmıyor ekran kartım OpenGL 2.1 destekliyor bu sadece eğer driveri var da OpenGL çalışmıyorsa onun içindir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı