vusalaliyev
Megapat
Windows 10 ile Windows 7 arasında ağ kurma nasıl yapılır?

Evet hocam dosya paylaşımından bahsediyorum ama Windows 10 ile Windows 7 arasında bir türlü bağlantı kuramadım. Ne yaparsam yapayım aynı hatayı alıyorum.Anladığım kadarıyla dosya paylaşımından bahsediyorsun. Bu bağlantıyı yapmak için özel bir şeye gerek yok klasik paylaşacağınız dosyayı paylaşıma açacaksınız diğer bilgisayardan da bu klasöre ulaşacaksınız.
Konu açmazdan önce internette araştırma yapmıştım. Her şey söylediğiniz gibi fakat sorun devam ediyor. Sadece takıldığım bir nokta var, Windows 10 bilgisayarımda özel ve ortak ağ var. Windows 7 olanda 3 ağ grubu var hepsini tek-tek denedim ve her denememde bilgisayarları yeniden başlattım ama değişen bir şey yok.Paylaşım yaptınız bilgisayardan parolalı paylaşımı kapatın. Paylaşmış olduğunuz klasörün güvenlik sekmesinden everyone tam yetki verin.
1 382 053 819Teamviewer bağlantısı verirseniz bakalım.
Teamviewer 12 kurarmısın telefondan bağlanıcam güncel sürüm yükleyemiyorum malesef1 382 053 819
a11b9u
Tamam şimdi hallediyorum.Teamviewer 12 kurarmısın telefondan bağlanıcam güncel sürüm yükleyemiyorum malesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.